Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Inschrijving jeugd geopend

De inschrijving voor jeugdleden is weer open gesteld. Je kunt je kind uitsluitend inschrijven via het inschrijvingsformulier op deze website:  https:///hcbloemendaal.nl/site/default.asp?option=11016&m=1&sub=3

 

Het inschrijvingsformulier voor jeugdleden staat open tot maandag 11 maart 10.00 uur. De volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen binnen dit tijdvak is niet relevant.


LET OP: de jongste jeugdleden kunnen zich uitsluitend inschrijven als zij vóór 1 december 2019 zes jaar oud zijn èn minimaal in groep drie van de basisschool zitten. Bij aanname dient een kopie identiteitsbewijs te worden getoond.


Als je het inschrijfformulier goed hebt doorlopen, zie je op het scherm een bevestiging dat wij jouw inschrijving hebben ontvangen en zal je via het opgegeven mailadres ook een bevestiging per mail ontvangen.

 

HC Bloemendaal werkt niet met wachtlijsten, dus als jouw kind vorig jaar geen lid kon worden, moet het voor het komend seizoen opnieuw worden aangemeld.


G-hockeyers, senioren, veteranen, trimhockeyers, niet spelende leden en Plusmusleden kunnen zich het hele jaar door inschrijven.

 

Wij zien jouw inschrijving graag tegemoet.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda