Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
Gomes Noord-Holland B.V. nieuwe mobility partner van HC Bloemendaal
Met de recente overname van collega Mercedes-Benz dealer Biemond en van Wijk, nam Gomes Noord-Holland B.V. ook de sponsorovereenkomst met onze club over.

Bij Bloemendaal rijden diverse spelers van Heren en Dames 1 en hun coaches in modellen van dit beroemde Duitse automerk. Alle auto's zijn voorzien van nieuwe belettering, net als de reclameborden achter de doelen.

Marco Reijnders van Gomes Noord-Holland B.V. is blij met de sponsoring: 'Bloemendaal is de bekendste hockeyclub van Nederland en hofleverancier van het Nederlands elftal. De mogelijkheid om onze naam aan deze club te verbinden is natuurlijk sowieso een fraaie gelegenheid het merk Mercedes-Benz en ons bedrijf nog beter onder de aandacht te brengen bij een interessante doelgroep. Maar de voortzetting van de sponsoring is daarnaast ook zeker gebaseerd op onze sterke overtuiging dat sport een verbindende factor in de maatschappij is. Met de sterk gestegen populariteit van hockey de laatste jaren, biedt deze sport een prachtig platform om die verbinding te ondersteunen. Wij zullen dan ook nog actiever dan voorheen onze ondersteuning van Bloemendaal uitdragen middels aanwezigheid tijdens wedstrijden en activiteiten, maar ook in onze communicatie.'

Bekijk de video
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda