Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Kijk op de Lustrumpagina en blijf op de hoogte!

Bezoek de speciale lustrum pagina op onze site, met onder meer een overzicht van alle lustrum-activiteiten vanaf de kick-off op 24/25 augustus 2019.


Volgend jaar viert HC Bloemendaal haar 125verjaardag, om precies te zijn op 26 april 2020.


Een 125 jarig bestaan laat zich natuurlijk niet terugbrengen tot één dag feest! Daarom zal het hele seizoen 2019-2020 in het teken van ons 25e lustrum staan. Alle jaarlijkse activiteiten van de club, te beginnen met de kick-off in het weekend van 24 en 25 augustus, krijgen een speciale lustrumeditie. En daarnaast kun je je vast opmaken voor bijzondere lustrum evenementen.

 

De lustrumcommissie bestaat uit: (v.l.n.r.) Sven Tummers, Monique ten Cate, Joyce del Prado en Chris van den Berg (voorzitter). Als speler, als ouder langs de lijn en als lid van verschillende commissies kennen zij de club en weten ze hoe we er met elkaar een mooi feest van kunnen maken. En dat gaan we komend seizoen merken!

 

Niet alleen de lustrumcommissie, ook de ‘subcommissies’ voor de verschillende lustrumactiviteiten staan al in de startblokken. Er is ook een speciale lustrum pagina op onze site, waar van alles te lezen is over het lustrum en een overzicht van alle festiviteiten vanaf de kick-off op 24/25 augustus 2019.

 

Heb je vragen of ideeën voor de lustrumcommissie, dan kun je mailen naar:

mailto:[email protected]

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda