Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Manu Stockbroekx supercoach bij JB2
Op 23 maart hadden de mannen van JB2 mazzel; Ze speelden deze zaterdag tegen Rood-Wit onder leiding van niemand minder dan wereldkampioen Manu Stockbroekx uit Heren 1.


Tijdens de voorbespreking met het team legde Manu de nadruk op het gemeenschappelijk naar een doel toewerken. Zijn strategie was direct starten met volle press, waarbij er steeds een belangrijke rol was weggelegd voor de as van het veld. 


De wedstrijd verliep heel voorspoedig; JB2 kwam gauw op voorsprong met heel goed spel en af en toe een schoonheidsfoutje. Bloemendaal creƫerde veel kansen en was de betere ploeg, maar het wilde vaak niet lukken om de kansen af te maken.
Helaas kreeg Bloemendaal bij een 3-2 voorsprong, tien seconden voor het eindsignaal, een strafcorner tegen. Voor Rood-Wit de kans op de gelijkmaker. Het lukte Rood-Wit om de stafcorner uit de rebound te scoren. Hierdoor eindigde de wedstrijd in gelijkspel.


Manu was onder de indruk van het spel. Hij vond dat de jongens goed en snel naar elkaar passten en een goede opbouw lieten zien. Ze kunnen volgens hem nog werken aan de afronding in de cirkel en aan de strafcorner. Hij vond het erg leuk om de jongens te coachen en dat was te merken aan zijn enthousiasme.


Heel erg bedankt Manu!!!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda