Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Een Supersterke wedstrijd van MD6 met Super-coach Sophie Schlatmann

Super-coach Sophie Schlatmann nr. 11 uit Damus 1, coacht MD6 bij de kraker: MD6, nr. 2 tegen Saxenburg, nr. 1. En wat een enthousiasme van deze 14 meiden. Luid gejuich, gespring en blije koppies.

 

De meiden luisteren aandachtig naar Sophie. Op welke clubs, in welke teams en selecties heeft ze gespeeld? Welke keuzes heeft ze gemaakt en wat heeft ze ervoor gelaten? Ook is er tijd voor vragen. Sophie beantwoordt ze openhartig. Voor de coaches is het heerlijk om deze interactie te zien.

 

De opstelling staat op het white-board. Sophie vertelt dat er bij Damus 1 heel actief van links naar rechts en omgekeerd binnen het veld wordt gewisseld. En dat duidelijke communicatie erg belangrijk is. MD6 legt aan Sophie uit wat zij doen in de ‘danger’, ‘ren’ en ‘score’ zone. Sophie vult daar aan wat zij per linie belangrijk vindt. Afspraken worden gemaakt, o.a. dat het veld en spel groot gemaakt moet worden.

 

De wedstrijd is Superspannend van de eerste tot de laatste minuut. De meiden spelen Supersterk. Als één team. Samen verdedigen en samen aanvallen. MD6 weet gelukkig ook een doelpunt te maken nadat Saxenburg drie keer heeft gescoord. Einduitslag: 1-3. We zijn trots op onze meiden. Ja, dit was een Super-zaterdag met onze Super-coach. Dank je wel, Sophie Schlatmann! Je bent altijd welkom bij MD6.

 

 

NB: Wil je a.s. zaterdag een spannende wedstrijd zien? Kom om 11:30 uur kijken naar MD6 die op KG3 tegen de huidige nr.2, Alkmaar, speelt.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda