Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Succesvol scheidsrechtersexamen en aanmelding volgend seizoen
Ruim 80% voor het scheidsrechtersexamen geslaagd!


Nu al aanmelden voor volgend seizoen? Mail naar [email protected] en we houden je op de hoogte.


Donderdag 18 april jl. vond het vierde en laatste scheidsrechtersexamen van dit seizoen plaats. Met een slagingspercentage van ruim 80 % mogen we spreken van een succes. Slechts vier deelnemers zullen volgend jaar nog een poging moeten wagen. Naast het lesmateriaal, bestaande uit de e-learningmodule die alle deelnemers toegestuurd kregen van de KNHB, kregen zij het uur voor het examen nog een ‘speedtraining’ van bondsscheidsrechter Marc Hendrickx, die de laatste ‘tips and tricks’ gaf.


Ben jij er ook klaar voor om je kaart te halen en als clubscheidsrechter aan de slag te gaan? We streven er naar om volgend seizoen weer vier examenmomenten (twee voor en twee na de winterstop) te laten plaatsvinden. Daarmee zijn er genoeg mogelijkheden je scheidsrechterskaart te kunnen behalen.


Ben je al actief als clubscheidsrechter en wil je jezelf verder ontwikkelen? Volgend seizoen start ook weer een nieuwe groep CS+-ers met vier andere clubs uit de regio (HBS, Bennebroek, Rood-Wit en Alliance). Middels workshops en je eigen begeleider word je opgeleid om de uitdagende wedstrijden te fluiten, gewoon op je eigen club. Interesse? Neem dan contact op met [email protected] We vertellen je er graag alles over!


De arbitragecommissie
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda