Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: In mei gaan we oogsten

Officieel is augustus de oogstmaand. Zeggen ze. Maar wat mij betreft wordt dat dit jaar mei. HVA heeft het goede voorbeeld al gegeven en werd, denk ik, de eerste kampioen van het seizoen. JB1 sorteerde in april al voor op Play-offs en kan in juni oogsten. In navolging van hen stelde ook Heren 1 zijn ticket voor de Play-offs veilig.


Halve finales
Oogstverwachting? Eind mei. Maar dan moeten we wel eerst de halve finales winnen, te beginnen woensdagavond 15 mei! Wie de tegenstander wordt, dat weten we op het moment dat ik dit schrijf nog niet. Amsterdam of HGC? Of toch Oranje Rood? Wat vaststaat is dat de eerste wedstrijd uit wordt gespeeld en dat we met zoveel mogelijk Bloemendalers meereizen. Hoe? Per bus natuurlijk! Eigen vervoer kan ook, maar heb je geen auto of geen rijbewijs of wil je gewoon met voorpret, met vrienden en met het bestuur afreizen, dan kun je voor een paar euro met de bus mee. Je plaats in een bus reserveer je nu al via www.hcbloemendaal.nl/tickets. En tickets voor de wedstrijden kun je aanstaande zondag vanaf 18.00 uur ook via deze link bestellen. (voor thuiswedstrijden niet nodig als je je inzet als vrijwilliger via [email protected]). Meteen doen. Want als we willen winnen, moeten we er wel bij zijn!

 


Support voor de Damus
Wat we zeker ook niet moeten missen is de laatste competitiewedstrijd van de Damus. Het is nog gemeen spannend bij de Dames, die knokken voor lijfsbehoud in de hoofdklasse. Zondag spelen we thuis tegen Kampong op een andere tijd dan je gewend bent, om 12.10 uur. Net na de kraker van Heren 2 tegen Amsterdam Heren 5.

 

En wie zijn we zonder al die andere teams die nog kampioen willen worden of juist hun klasse willen behouden. Hoog en laag. Lang en breed. Veterinnen, veteranen, senioren en junioren. Zet hem op, speel, lach en oogst. Lang leve de meimaand!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda