Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
JD1 op teamtrip naar London

Jongens D1 is vorig weekend op teamtrip geweest naar Londen. Voor de jongens een geweldige ervaring die begon op donderdag met het verzamelen op Schiphol. Na controle bij de douane begon voor sommigen hun eerste vlucht ooit. Dit bracht natuurlijk de nodige spanning met zich mee.

De jongens stuiterden over Schiphol en konden niet wachten om het vliegtuig in te gaan. Na een klein beetje vertraging kwamen we aan op London Gatwick. Daarna volgde een rit van een uur met trein en metro voordat we op de plek van bestemming aankwamen. We mochten overnachten bij de familie Jarigsma in de wijk Richmond. Jongste zoon Pip zat vorig jaar zelf in Bloemendaal JD1 maar het gezin is afgelopen zomer naar Londen verhuisd. We waren hier meer dan welkom, de jongens sliepen met z’n allen in de kelder /souterrain waar meer dan genoeg ruimte was om te keten en gek te doen. Elke ochtend stond er een heerlijk ontbijt klaar, wat een geluk!

Na de eerste dag Londen verkend te hebben, met onder andere een ritje in de Londen Eye, een mooie busrit door de stad en een heerlijk fanatieke pot voetbal in Green park, eindigden we in een Engelse pub en hebben daar fish and chips gegeten!

Op dag twee hebben de jongens ook nog gehockeyd. Pip zijn huidige club 'Surbiton' was het slachtoffer van deze enthousiaste groep. Mede door het meespelen van Pip hebben de jongens hun eerste internationale wedstrijd winnend afgesloten. De koek was nog niet op want later die middag zijn de jongens naar een heuse Premier League wedstrijd geweest. De wedstrijd tussen West Ham en Southampton werd gespeeld in het Olympische stadion van Londen. Samen met 66.000 toeschouwers hebben de boys drie keer mogen juichen voor de thuisploeg. Een unieke ervaring, mede dankzij de West Ham supporter die samen met de jongens aan het zingen is geweest.

Op zondag was het weer tijd voor de vlucht naar huis. Op Schiphol werden de jongens opgewacht en met gejuich ontvangen door alle ouders, broertjes en zusjes (en hond Max). Daarna heeft iedereen lekker bijgeslapen want daar was zo min mogelijk van gekomen tijdens het weekend.

Al met al een super ervaring. Een deels zelf verdiende trip want de boys hebben er zelf voor moeten werken. Zo zijn ze op pad gegaan met Koningsdag, om een deel van hun tripje bij elkaar te verdienen. Natuurlijk zijn we de familie Jarigsma zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van hun huis en alle gezelligheid!

Nu op naar de laatste drie wedstrijden van het seizoen, maar ongeacht hoe dat straks gaat, was dit het hoogtepunt.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda