Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
SIMPEL Super Fan Event: wederom een feest!

Het draaide niet om de spelers van Jongens D5 en speelsters van Meisjes B7, maar vooral om hun ouders, opa’s en oma’s. Zij stonden afgelopen weekend in de spotlights van het tweede Simpel Super Fan Event. En terecht, want het zijn de ouders en vaak ook opa’s en oma’s die altijd klaar staan voor hun (klein)kinderen: rijden naar de trainingen en (uit)wedstrijden, wassen van de sportkleding, coachen en fluiten van wedstrijden.

 

Volgens sim-only aanbieder Simpel, tevens sponsor van de jeugd van HC Bloemendaal, verdienden daarom zij het om tijdens dit Super Fan Event in het zonnetje te worden gezet.

Na een heerlijk kopje koffie of cappuccino en de hartelijke woorden van voorzitter Els van Mierlo waren de teams extra gemotiveerd om hun trouwe fans een mooie wedstrijd voor te schotelen. Er werd dan ook voor elke bal gestreden. Na afloop van de wedstrijden stond er een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet klaar dat iedereen, ook de tegenstanders, zich goed liet smaken. De goodie bag tenslotte maakte dit door Simpel gesponsorde Super Fan Event voor de spelers en speelsters extra feestelijk. Alle aanwezigen waren dan ook zeer enthousiast over deze fantastische dag.

Via deze link kunnen de teams nog nagenieten van de dag met de foto's van Marloes Kaal.


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda