Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
Onze sponsors komen naar je toe!

Een nieuwe sponsorpropositie

Hockeyclub Bloemendaal staat altijd open voor vernieuwing. Deze instelling heeft ons zowel op als naast de velden veel gebracht. Zo zijn wij altijd op zoek naar verrassende win-win proposities voor onze sponsors en zetten wij ons maximaal in om sponsors dichterbij onze leden te brengen. Binnenkort komen onze sponsors daarom in de app met Sponsor Vouchers naar je toe met leuke, verrassende aanbiedingen, die je op je telefoon kunt opslaan.

 

Met een pilot willen wij vaststellen of wij met Sponsor Vouchers meerwaarde voor onze sponsors en leden kunnen creƫren. Een Sponsor Voucher is een digitale kortingskaart die je kunt printen, downloaden of op je telefoon in je Wallet app (iOS) of WalletPasses (Android) kunt opslaan. De Wallet app stuurt je ter herinnering in de nabijheid van de sponsorlocatie een pushbericht. In de winkel wordt je Sponsor Voucher gescand en digitaal ingeleverd.

 

Deze pilot doen wij in samenwerking met District Media B.V, een innovatief mobile marketing bureau dat voor regionale adverteerders online data omzet naar winkelbezoek en verkoop, hiermee helpen zij verenigingen met sponsoring.

 

In deze animatievideo wordt Sponsor Vouchers kort uitgelegd.

Heb je vragen, suggesties of wil je ook meer winkelbezoek met sponsor vouchers realiseren. Neem contact op met Verenigingsmanager Ronald Duijtshoff, via [email protected].


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda