Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
JB5 kampioen!
Afgelopen seizoen was een heel sterk seizoen van ons. Niet alleen omdat de coaches geweldig werk verrichtten, maar ook omdat iedereen uit het team zijn steentje had bijgedragen. Zelfs nieuwkomer Ties was erg belangrijk.

Iedere wedstrijd begonnen we erg goed en een ijzersterke toespraak van Dick in de rust zorgde er ook altijd voor dat we nog beter gingen spelen. Zo wonnen we elke wedstrijd op één na, namelijk tegen Athena. Dat was een zware wedstrijd; ik weet het nog goed. We kwamen zelfs op achterstand, totdat in de tweede helft Wieger erin kwam voor Raven. Hij zag een gaatje en sloeg hem naar Harm die hem er heerlijk in tipte. Maar helaas bleef het bij 1-1.

Ook was er een wedstrijd waarbij we de juiste sokken niet aan hadden. De tegenstanders en de scheidsrechters vonden dat zo’n groot probleem dat ze zeiden dat ze partijdig moesten gaan fluiten en dat deden ze ook. Ondanks dat walsten we over Myra B1 heen met een 4-1 eindscore.

Ook de wedstrijd tegen Bennebroek is er eentje om uit te lichten. Dat was namelijk de kampioenswedstrijd. Het was een hele spannende wedstrijd met opvallend veel toeschouwers. Eerst maakte Harm de 1-0 en ondanks dat we lang stand hielden, viel de 1-1 toch. Maar door een geweldige backhand-tip van Dante op aangeven van Jochem en door een prachtige sleep van Mats eindigde de wedstrijd in 3-1 en was de B5 kampioen!!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda