Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: volle tribunes
Er was even sprake van een ware verslaving. Een verslaving aan de website van Eventbrite, waar de kaarten voor de play offwedstrijden konden worden besteld. Van minuut tot minuut kon de kaartverkoop worden gevolgd. Het ging ongekend hard. Verslavend waren niet zozeer de getallen maar het daaruit blijkende enthousiasme van iedereen over het behalen van de finale. Steeds weer even die kick: nog meer kaarten verkocht, iedereen wil hierbij zijn. De verslaving om iedere minuut de site te checken was overigens van korte duur, want drie keer kon je knipperen met je ogen en alle tickets waren weg. Uitverkocht. Wat blijft is het enthousiasme.

En dat enthousiasme is na de eerste wedstrijd van de Heren op Kampong alleen maar groter geworden! Zeventig minuten op het puntje van je stoel. Met de winst terug naar huis. Aanstaande zaterdag thuis de tweede wedstrijd, waar al die kaarten dus voor verkocht zijn. De tribunes zullen vol zitten, de weersverwachting is goed, de vele vrijwilligers zijn voorbereid en iedereen komt (vanzelfsprekend) op de fiets. Wij zijn er klaar voor!

Klaar voor het nieuwe seizoen zijn we nog niet helemaal. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Het lopende seizoen krijgt nog wedstrijden, toernooien, barbeques en prijzen. En een kick out op 1 juni met een play-outwedstrijd van onze Damus, de huldiging van onze jeugdkampioenen en de jaarlijkse vrijwilligersborrel. Wat voor volgend seizoen al wel zeker is, is dat Koen Hemmes na een jaar commissie tophockey en vier intensieve bestuursjaren, zijn taken gaat overdragen aan Ewoud van Gellicum. Ewoud krijgt een mooie trainersgroep overgedragen en is met zijn hockeyervaring bij Klein Zwitserland, Jong Oranje en selectie Nederlands elftal de perfecte opvolger van Koen. En ook voor Ewoud geldt: aan enthousiasme geen gebrek!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda