Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
JC5 mannen Kampioen!
Wat een mooi seizoen hebben de jongens van JC5 gehad. Aan het begin van het seizoen was het voor de coaches en voor de spelers nog even zoeken wie het best wáár kon staan in het veld.  


De plek was natuurlijk afhankelijk van de wensen van de jongens én waar de coaches dachten dat je het beste tot je recht kwam. Uiteindelijk heeft iedereen z’n min of meer vaste plek gekregen  die, soms tot hun eigen verbazing, verrassend goed uitpakte. Zo werden de jongens in de loop van het seizoen steeds minder makkelijk te verslaan. Backhands, tip ins, strafcornervarianten gingen er vanuit alle hoeken in en aan de andere kant wonderbaarlijke reddingen van de keepers of van de verdedigers.


De laatste wedstrijd moesten we minimaal gelijk spelen om kampioen te worden. Alle ouders stonden uiteraard langs de kant en na een ijzersterke periode stonden de mannen vlak voor tijd met 6-1 voor, kon het kampioenschap ons niet meer ontgaan en besloten de coaches bij wijze van experiment de verdediging en de aanval van positie te laten wisselen……..met uiteindelijk toch nog een 6-3 overwinning. Het mooiste bewijs dat de jongens gegroeid waren in hun eigen positie. Het kampioenschap werd natuurlijk gepast gevierd met een pizza avondje. 


Dank aan alle gezellige ouders en de super positieve en sportieve jongens van JC5 voor een mooi seizoen.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda