Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: vijfentwintighonderd Bloemendalers

2.500 Bloemendalers verkeerden in dezelfde extase als Fuchs, toen hij zondag eigenhandig de 2-0 scoorde tegen Kampong. Ook in het feest dat na afloop losbarstte deden de fans en de spelers niet voor elkaar onder. Ik wil graag geloven dat zelfs Kampong genoot van een team en een club die op deze wijze, samen, een kampioenschap vierden. Maar misschien moet ik niet overdrijven. En gewoon nog even nagenieten. Van de beelden, de beker, de Bloemigans, de verhalen, de trotse kinderen, de inzet van de hele club, de lach en de maandagochtendploeg die zich zonder blikken of blozen zette aan het opruimen van de enorme zooi die getuigde van een mooi weekend. Want dat was het. Dank je Heren! Dank je club!

 


En wat doen we dan als we enigszins bekomen zijn van een en ander, op dinsdag? Potje golf tegen de Kennemer. Onder leiding van Jennis en Fuchs (die van de 2-0) kunnen we blijkbaar niet álles winnen wat er te winnen valt. Een nipte overwinning voor de Kennemer, maar ik voel dat we naderen. Volgend jaar ‘erop en erover’.

 


Donderdag liggen de velden weer schoon geblazen (kunstgras) en gekortwiekt (precies: gras) klaar om negenhonderd D-tjes een Hemels D te bezorgen, opnieuw met de inzet van onze gouden driehoek én een sloot aan vrijwilligers.
Ondertussen strijden de Damus tegen MOP om behoud van de hoofdklassepositie. Enorm spannend! Ik begrijp het nog als Vught een beetje ver weg is, maar niemand heeft een geldig excuus om zaterdag niet bij de thuiswedstrijd te zijn.

Hoe jouw zaterdag eruit gaat zien? Om 12.30 uur schreeuw je de Damus naar de overwinning, om 14.00 uur huldigen we de jeugdkampioenen, om 15.00 uur juich je JB1 voorbij Schaerweijde richting de landelijke finale en tenslotte val je elkaar in de armen bij de jaarlijkse vrijwilligersborrel. En de hele dag door eet en drink je je suf van alle oude munten die je nog in de bureaula en een jampotje hebt opgeduikeld en die je, op deze éne speciale dag, allemaal mag inwisselen. Bij bloedmooi weer. Zie je het een beetje voor je? Niet moeilijk hè. Tot zaterdag!

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda