Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Over geluk en het seizoenseinde
Een dun armbandje is het, oranje natuurlijk, met zes gouden balletjes (verschillende grootte) en een gouden blaadje. Een geluksarmbandje heet het te zijn. Ik kreeg het vlak voor de eerste play-offwedstrijd van de Heren. De maakster en haar vader, van wie ik het kreeg, geloofden heilig in het succes dat het zou brengen. Ik heb het armbandje direct omgedaan en niet meer afgedaan, zelfs niet na de verloren wedstrijd op zaterdag. En zie het resultaat!

Met armbandje en gerust hart, ging ik dan ook het weekend in met de Damus. Ondanks de verloren wedstrijd op donderdag tegen Maakt Onderling Plezier. En zie: zaterdag wonnen de Damus overtuigend in eigen huis en zondag in Vught was het niet anders! Alle koppies stonden goed, de allerlaatste strafcorners van Melle vlogen er hard in en de reddingen van Diana waren van een klasse apart. Dat de Damus in de hoofdklasse blijven en horen, stond dit weekend buiten kijf. Of dat zonder armbandje ook was gelukt? Ik weet het niet en het maakt me bovendien niet uit. Ik houd het sowieso om. Voor de zekerheid. In ieder geval tot en met 15 juni, als JB1 speelt om het Nederlands kampioenschap.

Is dat dan het einde van het seizoen? Absoluut niet! Heel juni kan er nog worden getraind en is het clubhuis open op maandag- en woensdagavonden. Bovendien gaan we pas na alle teambarbecues, na het Pinkster 8 familietoernooi, na het veteranentoernooi en zeker na het G-hockeyweekend, écht denken aan een seizoenseinde en een zomerslaap. Om volgend seizoen te ontwaken in het lustrumjaar.

Want volgend jaar bestaan we 125 jaar. Daarmee zijn we de één na oudste hockeyclub van het land en dat gaan we het hele jaar vieren. Wat het lustrum allemaal gaat brengen, dat kun je vanaf nu volgen op de lustrum website. Die is in de lucht en te vinden via de link op de site van de club. Als je die aanklikt zie je het nieuwe lustrumlogo en de klok die aftelt naar de opening van het seizoen. Ook het lustrumprogramma staat erop, kun je dat vast overnemen in je agenda! De komende weken wordt de lustrumsite verder uitgebreid dus houd hem regelmatig in de gaten. Iedere week, iedere dag of iedere vier uur. Wat je wil. Als het maar
geluk brengt. Want ik ben toch niet de enige die gelooft? Voor de zekerheid houd ik in ieder geval mijn armbandje om.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda