Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De trainingen beginnen weer! (..en aankondiging coach-avonden)

Hopelijk heeft iedereen genoten van een heerlijke zomervakantie. De afgelopen weken zijn een aantal teams al begonnen aan de voorbereiding. Dit weekend wordt het algehele hockeyseizoen ingeluid met de traditionele kick-off. En hoe lekker is dat als het met een heerlijk zomers weertje gepaard gaat! Veel kids staan te springen om weer te mogen beginnen (terwijl sommige ouders ook kunnen denken: de taxitijd is weer daar, de zaterdagochtendwekker gaat weer om 07.00 uur!) 

 

Maandag 26 augustus gaan de trainingen weer van start. Voor de zomer zijn alle trainingstijden al gecommuniceerd (zie elders op deze site en de app). De trainers zullen pas definitief bekend zijn begin september, aangezien heel veel trainers pas volgende week hun rooster voor studie of school krijgen. We zullen er alles aandoen om alles in de eerste twee weken zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar dit is altijd een uitdaging. Hopelijk heeft iedereen hier begrip voor! Na twee weken verwachten wij dat voor iedereen de trainers bekend zijn.

 

Alle keeperstrainingen zullen dit weekend gecommuniceerd worden. Deze zullen ook in de week van 26 augustus starten, behalve de 'Keeper vd Week- training. Die zal op woensdag 4 september beginnen.

 

Op woensdag 4 september zijn de coach-avonden gepland. Van 19.30 - 20.45 uur is de EF coachavond en van 21.15 - 22.30 uur is de ABCD coach-avond.

 

Voor veld 1, 2 en 4 hebben we nieuwe gele dimple ballen. Op veld 3 trainen we nog met oranje ballen. De ballen voor de jeugd zitten in blauwe bakken. De witte ballen zitten in de rode bakken en deze zijn voor de senioren. Vanaf nu is het verboden om de nieuwe gele dimple ballen mee naar huis te nemen. Ook al vind je deze bal, deze bal is het eigendom van de club. Of je gooit de bal terug op het veld of je doet hem in de gevonden ballenbak onder het clubhuis. We willen dus geen kinderen met gele dimple ballen buiten de velden zien lopen. Wij zullen dus ook genoodzaakt zijn om in deze gevallen de bal van de kinderen af te pakken. Wij verliezen per jaar zo'n 600 ballen dus moeten hier strenger op zijn. We hopen doordat we naar een gele bal zijn overgegaan dat het duidelijker is welke ballen van de club zijn.

 

Veel plezier op de kick-off en tot op de velden!

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda