Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Arbitrage-nieuws

Spelregecafé

De KNHB organiseert weer de spelregelcafé's, aandacht voor een paar belangrijke spelregelwijzigingen en je kunt je nu alvast aanmelden voor het behalen van je scheidsrechterskaart.


Ook dit jaar organiseert de KNHB weer de inmiddels bekende spelregelcafés. Tijdens deze bijeenkomst zal een TOP-bondsscheidsrechter ingaan op de spelregels en ben je in de gelegenheid vragen te stellen over specifieke spelsituaties.


De spelregelcafés zijn door het hele land. Hieronder de data en locaties van de spelregels in de buurt (of kijk even op de website van de KNHB)


17 september 2019: hockeyclub Haarlem (start 20.00, inloop v.a. 19.30 uur)

23 september 2019: hockeyclub Alliance (start 20.00, inloop v.a. 19.30 uur)

30 september 2019: hockeyclub Alkmaar (start 20.00, inloop v.a. 19.30 uur)

7 oktober 2019: hockeyclub Amsterdam (start 20.00, inloop v.a. 19.30 uur)

 

Ben je scheidsrechter, trainer/coach/manager of ben je op een andere manier ge├»nteresseerd en wil je deze avond meemaken? Je wordt door de KNHB van harte uitgenodigd om een van deze avonden bij te wonen. Om inzicht te krijgen wie er deze avond aanwezig zullen zijn, wel een verzoek om je aan te melden via het digitale inschrijfformulier.CS kaart


Daarnaast is er komend seizoen uiteraard weer de mogelijkheid om je Club Scheidsrechters-kaart te halen. Een must voor ouders, en voor de jeugd vanaf de B-leeftijd zelfs een verplichting. De avonden bestaan uit een speedtraining (vanaf 18.30 uur) door een bondsscheidsrechter, met aansluitend direct het examen. Je krijgt na afloop direct te horen of je je Scheidsrechters-kaart hebt gehaald en dus de felbegeerde MUS-fluit hebt verdiend! Je kunt je voorbereiden met de e-learning die je van tevoren krijgt toegestuurd.

 

De exacte data zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt, maar je kunt al wel vast je naam, adres, team (of team van je kind) en geboortedatum mailen naar [email protected]


Je zult dan op de hoogte gehouden worden van de datum van de speedtraining + examen.

 

Tot op de velden,

De arbitragecommissie

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda