Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column Voorzitter: "Plastic-smart en saamhorigheid"
Ze waren er allemaal. Het was maar een gewone maandagmiddag en toch liepen daar
spelers van Heren 1, Damus 1, een veteraan, G-hockeysterren en wat jeugd. Ze liepen samen te dollen op een stukje hobbelig gras met 3 hockeyballen en 4 pionnen en afgezakte sokken. Het zonnetje scheen en ze hadden er duidelijk lol in. Tussendoor raapten ze wat plastic flesjes op die in hun veld waren gewaaid.


Of ik droomde? Ik was klaarwakker en leunend op het hek van KG1 stond ik te genieten. En ik realiseerde me hoe belangrijk het is dat we hier plezier hebben met elkaar. Plezier in de sport, plezier in het spel en in alles daar omheen. Dollen met je nieuwe teamgenoten tijdens een training, lachen om een eigen onhandigheidje, opgewekte ouders achter de bar en langs de lijn, vier volle pitchers na afloop van HVD tegen HVF, zin om je handen uit de mouwen te steken tijdens de kick-off of de play offs, een compliment voor de scheids die het goed ziet, een high five met de topscorer van Heren 1 en aanstaande zondag gratis chips als je in oranje komt. Zoveel mogelijkheden om het goed te hebben met elkaar.


Nog steeds leunend op het hek zag ik nu dat de hockeyers niet alleen waren. Ze werden
gefilmd. Door Ben van der Pol nog wel, dus er was iets aan de hand. En het plastic kwam niet toevallig aanwaaien op het veldje. Het werd er moedwillig neergegooid, weer opgeraapt en in een bak gegooid. Ik bleek op de set te zijn beland van een filmpje over HC Bloemendaal, Wereld Natuur Fonds en ons gezamenlijk streven naar een ‘plastic-smart’ club. Ook zo benieuwd hoe dat filmpje eruit komt te zien? Dan volg je ons op Instagram of je houdt deze site in de gaten. Laat je inspireren, niet met woorden maar met beelden. En met plezier.


Els van Mierlo
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda