Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column Voorzitter: Het was weer een drukbezocht feestje
We zijn er weer eens even voor gaan zitten, voor de jaarlijkse algemene vergadering. Ik zeg eigenlijk nog altijd algemene ledenvergadering, want dat klinkt zoveel leuker. Het is tenslotte niet zomaar een vergadering (een van de vele), het is een vergadering voor onze leden. En die waren er weer!
Ik hoor regelmatig verhalen over ledenvergaderingen bij andere hockeyclubs waar drie man en een paardenkop op af komen. Terwijl daar soms echt het nodige te bespreken valt. Over geld (altijd weer), over sportieve prestaties, over gebrek aan betrokken leden en wat dies meer zij. Het is niet vanzelfsprekend dat het een club voor de wind gaat op alle fronten. Laten we dat niet vergeten en er vooral heel erg van genieten dat we wind mee hebben. Denken dat we daar op een afstand met over elkaar geslagen armen tevreden naar kunnen gaan staan kijken? Niet doen! Sowieso is dat vreselijk saai.

Hoe ik hierop kom? Omdat afgelopen ledenvergadering dus weer een drukbezocht feestje was. De secretaris blikte met liefde terug op een mooi jaar, de penningmeester en de kascommissie waren het met elkaar eens, de commissaris Tophockey legde nog eens uit wat er achter de schermen allemaal gebeurt, de prijzen vielen goed, de aanwezige leden stelden terechte vragen waarop helder kon worden geantwoord en we mochten een nieuw bestuurslid Hockeyontwikkeling verwelkomen en benoemen. Kort samengevat: ik was trots. Op alles. Op de club, op het bestuur, op de volle zaal, op iedereen die er nu misschien niet was, maar de rest van het jaar wel. En natuurlijk op het feit dat we Jeroen Bovelander mochten benoemen tot erelid. Schatbewaarder van het dna van de club en degene die altijd het licht uit doet. Toeval? Daar geloof ik niet in.

Na zo’n vergadering is het even schakelen. Over tot de orde van de dag en die bracht, na een heel korte nacht, een bruiloft in Venetië. Stad van romantiek en water. Die ik beleefde op een nagolf van geluk. Zo mooi kan het soms zijn.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda