Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
MD4 winnen vet van Amsterdam met supercoach Ylene
MD4 is een superteam vol met enthousiaste en super gemotiveerde meiden. Zaterdag gaan ze in alle vroegte spelen tegen Amsterdam en worden ze gecoacht door supercoach Ylene Sijnesael. Ylene is dit jaar overgekomen van de Terriƫrs en speelt met rugnummer 6 in de spits van Dames 1.

Ze vertelt in de bestuurskamer hoe ze op haar 5e begonnen is bij Magnus in Schagen en via Alkmaar en de Terriƫrs nu bij Dames 1 speelt. De meiden willen alles van haar weten en krijgen alle kans om vragen te stellen. Dit moment illustreert hoe leuk het is als de jeugd en onze topspelers bij elkaar betrokken worden.

Na dit interview lopen we in de ochtendmist naar veld 4 voor de warming up. Ylene doet samen met de meiden de Dames 1 rekceremonie terwijl de zon doorkomt. Eigenlijk staan we al met 2-0 voor. Binnen vijf minuten na het eerste fluitsignaal vliegt het eerste doelpunt er al in. Ylene staat te genieten van het hockey. Hoe de meiden elkaar weten te vinden. Dit had ze niet verwacht. In de time-outs steekt ze haar enthousiasme niet onder stoelen of banken en wordt de tactische lat hoger gelegd. Met 6-1 wordt Amsterdam opgerold en maken we een teamfoto in de dug out.

Terug in het clubhuis vieren we de verjaardag van Belia met limo en traktaties. En tot slot laat Ylene, zoals beloofd, midden in het clubhuis aan de meiden zien hoe je een backhand slaat. Ademloos staat het hele team eromheen.

Dankjewel Ylene voor deze fantastische ochtend. Wij vinden je een grote aanwinst voor onze club. Heel veel plezier in Dames 1!

Gisela Moormann en Matthijs Krijnen

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda