Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De KNHB district Noord Holland zoekt scheidsrechters.

De KNHB werkt samen met een groot aantal sportbonden aan een Masterplan Arbitrage met als doel de kwaliteit en de kwantiteit bij het leiden van wedstrijden op de Nederlandse velden te verbeteren en te zorgen voor meer scheidsrechters.

 

In Noord Holland mogen wij ons gelukkig prijzen met een kwalitatief goed korps bondsscheidsrechters die vele weekenden per jaar in de weer zijn om wedstrijden in de verschillende klassen te leiden.

 

De ABB Commissie Noord Holland heeft zich als doel gesteld zoveel mogelijk standaard elftallen door neutrale bondsscheidsrechters te laten leiden; we zijn op dit moment in staat om de heren van 1e t/m 3e + reserve hoofdklasse en de dames van overgangsklasse t/m 2e klasse in ons district aan te wijzen.

 

Maar hiermee zijn we er niet. Ons korps bestaat uit een mix van   jong en oud   en er is altijd verloop. Daarom zoeken wij mensen tussen 16 en 30 jaar en ook de wat ouderen die bereid zijn hun liefde voor hockey uit te breiden naar het leiden van wedstrijden als bondsscheidsrechter.

 

De KNHB verzorgt per district opleidingen hiervoor   en iedereen die in het bezit is van een clubscheidsrechterskaart , kan zich in Noord Holland aanmelden voor de cursus   Bondsscheidsrechter in Opleiding.

 

De gemiddelde duur van deze cursus is een seizoen en bestaat uit een 4-tal modules waarvan 3 theoretische,gehouden op een doordeweekse avond, en een praktijkmodule, waarbij een wedstrijd beoordeeld wordt en een looptest gehouden wordt. Deze praktijkmodule is op een zaterdagmiddag; tijdens deze praktijkmodule krijg je enkele opdrachten (bijvoorbeeld om met een coach te praten over een net gefloten wedstrijd).

 

De cursus bestaat verder uit het leiden van een aantal door de ABB aangewezen wedstrijden, samen met een ervaren collega. Naar gelang van je eigen voorkeur kan dit op zaterdag of zondag plaatsvinden. Tijdens het opleidingstraject wordt je aan een leercoach gekoppeld die samen met jou de vorderingen volgt en bijstaat daar waar nodig.

 

De start van de eerstvolgende cursus staat gepland voor dinsdag 16 Februari 2010.

 

INTERESSE??

 

Aanmelden kan bij de scheidsrechterscommissaris van je vereniging ([email protected]) of rechtstreeks bij ondergetekende.

 

Wij rekenen op jou.

 

Met vriendelijke groet,

 

Kees Overbeek,

Coördinator Bondsscheidsrechter in Opleiding,

ABB Commissie Noord Holland

Telefoon : 072-5711713

e-mail : [email protected]

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda