Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Examennieuws: 45 geslaagden en een nieuwe datum
Donderdag 17 oktober heeft het eerste scheidsrechtersexamen van dit seizoen plaatsgevonden. 54 deelnemers hebben eerst de e-learning (gewoon thuis!) gedaan en de speedtraining van Marc Hendrickx en Erwin Thomas gevolgd, waarna zij aansluitend het examen konden doen. Uiteindelijk hebben 45 mensen het examen gehaald, een slagingspercentage van ruim 83 %; een mooi resultaat.


Ben je er ook klaar voor om je kaart te halen en als clubscheidsrechter aan de slag te gaan?

De volgende datum is inmiddels bekend. Donderdag 28 november zal de tweede avond van dit seizoen zijn waarop je je scheidsrechterskaart kan halen en de felbegeerde oranje HC Bloemendaal fluit kunt bemachtigen.

Aanmelden kan tot 14 november via [email protected]

Je krijgt dan de e-learning van de KNHB toegestuurd en je kunt deelnemen aan de speedtraining voorafgaand aan het examen.

 


Ben je al actief als clubscheidsrechter en wil je jezelf verder ontwikkelen? Met vier andere clubs uit de regio (HBS, Bennebroek, Rood-Wit en Alliance) is het bestaande CS+ programma van de KNHB doorontwikkeld. Middels workshops en je eigen begeleider word je opgeleid om de uitdagende wedstrijden te fluiten, gewoon op je eigen club. Interesse? Neem dan contact op met [email protected]. We vertellen je er graag alles over!

 

De arbitragecommissie

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda