Aan het woord Jan Lammers, voormalig Formule 1 coureur en tegenwoordig Sportief Dire"/>
Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Het was een zeer geslaagde Ondernemerskringavond!

"Prachtig om de Formule 1 weer in Zandvoort te hebben…”

Aan het woord Jan Lammers, voormalig Formule 1 coureur en tegenwoordig Sportief Directeur van de Heineken Dutch Grand Prix 2020. Tijdens de zeer goed bezochte Ondernemerskringavond op 6 november jl. werd Lammers aan de tand gevoeld door Floris Jan Bovelander. Een onderhoudend gesprek waarin Lammers vol passie over zijn loopbaan in de autosport, jeugd en familie vertelde. Uiteraard keek hij vooruit naar de Dutch Grand Prix op 3 mei 2020, die na 35 jaar terugkeert naar het roemruchte circuit in de duinen met Max Verstappen als grote publiekstrekker.

Voorafgaand aan het gesprek met Jan Lammers nam Marcus Draaisma, partner van Palthe Oberman Advocaten en sponsor van deze avond, de aanwezigen mee in een bijzondere case hoe het in de high tech sport als de Formule 1 ook wel eens mis kan gaan. Een case waarin een flink aantal arbeidsrechtelijke aspecten werd belicht. De specialiteit van het in Amsterdam gevestigde advocatenkantoor.

Kortom, een zeer interessante en inspirerende avond die de gasten van begin tot eind wist te boeien.

Geïnteresseerd om deelgenoot te zijn van het zakelijk netwerk van HC Bloemendaal? Stuur een mailtje naar [email protected]. Wij maken graag een afspraak om je te informeren over de vele mogelijkheden.


 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda