Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Arbitrage: Dubbelslag CS+ scheidsrechters en Zaalbriefing maandag 2 december
Zaterdag jl. hebben Arjan van der Heijden en Rob Tettero hun CS+ opleidingstraject afgerond met een positieve eindbeoordeling op hun Proeve van Bekwaamheid.


Tijdens de wedstrijd Bloemendaal JB2-Alecto JB1 (6-1), konden zij de examinatoren Stan Went en Janjaap Groot laten zien wat ze in huis hebben. Rob en Arjan zijn seizoen 18/19 gestart met hun opleidingstraject, bestaande uit diverse workshops, een intensieve begeleiding door hun coach Robert van Werkhoven en natuurlijk veel wedstrijden fluiten. 


Beide heren van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.


Mocht je, net als Rob en Arjan, de opleiding tot CS+ scheidsrechter willen volgen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Neem dan contact op met [email protected]. We vertellen je er graag alles over!

Fris je zaalregelkennis op aanstaande maandag 2 december
Daarnaast is er komende maandag een KNHB-zaalbriefing voor de hele regio in ons mooie clubhuis. Mark Hendrickx zal samen met een collega bondsscheidsrechter de spelregels voor het zaalhockey en de spelregelwijzigingen doornemen, maar uiteraard ook nog de valkuilen onder de aandacht brengen. Wij zien jullie graag maandag 1 december om 20.00 uur in ons mooie clubhuis.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda