Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column Voorzitter: Volgen en gevolgd worden
Maximaal 7500 gebruikers kun je volgen op Instagram. Bij 7501 krijg je de foutmelding ‘Je kunt niet meer mensen volgen’. Eindelijk, zou ik denken. Want waarom in vredesnaam zou je zoveel personen willen volgen? En als je dat nou niet doet, wat mis je dan allemaal? Ik zal je zeggen: ik heb geen flauw idee. Ik volg HC Bloemendaal op Instagram en dat is wat ik doe.

Oranje vitamines
Echt, een soort oranje vitamines zijn het. Eenmaal daags een leuk filmpje en je komt
gegarandeerd grieploos de winter door. Je volgt Heren 1 in Amsterdam, staat bij Mathieu inde keuken, zit bij de Damus aan tafel, je bent erbij als Jorrit of Arthur een prijs uitreiken en je geniet van een vroege zaterdagochtend of een late zondagmiddagbitterbal op de club.
Iedere keer iets nieuws. En de ‘classics’, die bekijk je zo vaak als je wil. Daarom zit ik dus op Instagram. Nou ja, eerlijk gezegd is het er ooit mee begonnen dat de kinderen ‘Insta’ installeerden op mijn telefoon. Dan konden ze via mijn account lekker zichzelf volgen en ‘liken’, want daar is het dus allemaal om te doen. Volgen en gevolgd worden. Grote getallen. En al reageer ik niet, ‘like’ ik nooit en ‘post’ ik niets (mij volgen is echt heel ‘boring’), ik tel wel mee. Ik ben één van de 17.000 volgers van HC Bloemendaal.
Zeg ik 17.000? Jazeker, dat zeg ik. 17.000 volgers en ze zitten overal, van België tot India en met een omweg weer terug. Dat is ontzettend veel en geheel te danken aan het tempo en het enthousiasme waarmee onze filmpjes steeds weer worden gemaakt en geplaatst!

We rollen de winterstop in
Heel soms ga ik Insta-vreemd. Kijk ik snel even op het Insta-account van een andere club. En spelers van Heren 1 volg ik soms ook. En ik zie dat het jeugdbestuur een eigen account heeft, net als MC1 en nog veel meer Bloemendaalteams. En voor ik het weet loopt het dus uit de hand. Niet naar de 7500 natuurlijk, 50 maximaal, maar toch..
Aanstaande zondag zal er geen tijd zijn om op je telefoon te zitten. Zondag zitten we met z’n allen op de club voor de Damus, voor de Heren, voor de erwtensoep en voor de gezelligheid.
Daarna rollen we de winterstop in en zien we elkaar Natuurlijk weer tijdens de Lustrum Nieuwjaarsdag op 5 januari. Dat wordt een bijzonder vrolijk begin van het nieuwe jaar. En in de tussentijd: blijf je ons volgen!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda