Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Arbitrage-commissie: goed examennieuws
Donderdag 28 november jongstleden was er de tweede mogelijkheid van dit seizoen om de speedtraining te volgen en vervolgens het scheidsrechtersexamen te doen. Maar liefst 51 deelnemers hebben van 19.30 -20.00 uur de speedtraining gevolgd onder leiding van Jan-Jaap Groot (Helaas werkte de e-learning van de KNHB niet naar behoren). Ruim 80 % hiervan is geslaagd; 10 deelnemers zullen nog een poging moeten wagen bij een volgend examen.

De jongens van JD1, gemiddelde leeftijd 11 jaar, hebben laten zien dat met het stellen van de juiste vragen bij de speedtraining én een flinke dosis gezond verstand het examen heel goed te doen is. Slagingspercentage JD1: 100 %! Een felicitatie waard.

Ben je er ook klaar voor om je kaart te halen en als clubscheidsrechter aan de slag te gaan?

Na de winterstop zullen er nog twee avonden plaatsvinden, zodat je je scheidsrechterskaart kunt behalen. Vooralsnog zijn deze gepland op 6 februari en 16 april 2020.

Je kunt je natuurlijk wel alvast nu aanmelden via [email protected], dan houden we je op de hoogte.

Ben je al actief als clubscheidsrechter en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is de opleiding tot CS+ scheidsrechter jou op het lijf geschreven. Middels workshops en je eigen begeleider word je opgeleid om de uitdagende wedstrijden te fluiten, gewoon op je eigen club. Interesse? Neem dan contact op met [email protected]. We vertellen je er graag alles over!

 

De arbitragecommissie

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda