Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Zaalhockey is weer begonnen!

Inmiddels is de eerste seizoenshelft op het veld alweer afgelopen. Wat gaat de tijd toch snel. Bijna alle teams zijn inmiddels de zaal ingegaan en de meeste hebben er zelfs al een competitieronde opzitten.

Vincent Opgelder heeft het zaalstokje overgenomen van Andre Morees en is samen met bestuurslid Ewoud van Gellicum verantwoordelijk voor het zaalhockey. Hij wordt hier organisatorisch in ondersteund door Paulien Schous, Lidewij Boogers en Marije Hemmes. Helaas hebben we een enorm zalen tekort in deze regio waardoor we niet zoveel trainingen aan kunnen bieden als we zouden willen. Gelukkig hebben Marije en Lidewij enorm hun best gedaan om zo veel mogelijk zalen te regelen, zodat alle teams genoeg kunnen trainen om beslagen ten ijs te komen. Dit aantal trainingsuren is natuurlijk niet te vergelijken met het veld.

Vincent heeft er inmiddels een paar coachavonden opzitten en is nu druk met alle trainingen in de zaal. Hij is vol enthousiasme begonnen en geeft zelf ook veel uren training in de zaal.

 


Een verrijking

Zaalhockey is een absolute verrijking voor de veldhockeyer. Basistechnieken kunnen daar ideaal getraind worden en het feit dat je met minder man op het veld staat, zorgt voor meer balcontacten. Hopelijk heeft iedereen een mooie tijd in de zaal en staat men eind januari weer te trappelen om weer op het veld aan de slag te gaan.

 


Evaluatiegesprekken
In deze weken vinden ook de evaluatiegesprekken met alle coaches plaats. Alle trainers en coaches hebben in de Theo-app van alle spelers naast hun aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden ook hun prestaties op het veld en in teamverband ingevuld. Dit wordt besproken tijdens een 10 minuten gesprek van coördinatoren/trainers en coaches. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen welke kinderen in aanmerking komen voor het meetrainen met een hoger team, maar dit zal pas in maart gaan spelen.

 


Ik wil iedereen een hele fijn veld winterstop wensen en veel plezier in de zaal. Geniet straks allemaal van de vakantie en alvast hele fijne feestdagen.

 

Tot in januari,

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda