Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wingsdiner wederom een groot succes


Vorige week zondag was het weer zover. Liefst 125 Wingsleden, AngelWings, Vrienden, Sponsoren, bestuursleden en Heren - en Damus I spelers en speelsters kwam bijeen voor het jaarlijkse (Angel)Wingsdiner. Nadat we, na diverse jaren in Loetje Overveen, vorig jaar al waren uitgeweken naar de Uitkijk bovenop het Kopje, gingen we daar dit jaar op herhaling.

Na een zeer succesvolle thuisdubbel, Heren 1 had de ongeslagen status en koppositie d.m.v. een overwinning op Pinoké weten te behouden, Damus 1 pakte (3) nuttige punten tegen lantaarndrager HGC, startte de avond met een geanimeerde borrel in de lounge van de Uitkijk. Wings voorzitter Hans Bos trapte af, waarna nog voor het heerlijke door de Uitkijk verzorgde diner clubvoorzitter Els van Mierlo een Red Bull variant op HCB en Wings besprak. Daarna vertelde aanvoerster Sanne Caarls op zeer geanimeerde wijze over haar ervaringen bij Damus 1. Tijdens het diner besprak (Angel)Wings interviewster Wietske de Ruiter met beide coaches, Jeroen Visser en Michel van de Heuvel, de resultaten/successen van de eerste seizoenshelft.

Traditiegetrouw het meest populaire item van de avond, de petje op – petje af quiz, werd dit jaar gepresenteerd door de nieuwe manager van Jong Oranje, Tim Jenniskens en gewonnen door assistent coach bij de Heren, Damien van der Peet. Na het diner bleef het aan de tafels en bar nog lang gezellig druk.

Veel dank gaat uit naar David van Geene van de Uitkijk voor de goed geregelde avond en voor de bijdrage die hij leverde om de kosten beheersbaar te houden.

Wil je hier de volgende keer ook bij zijn? Word dan lid van Wings of AngelWings. 

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: [email protected] of[email protected].


Wings- en AngelWingsbestuur

 

 

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda