Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Over kerst, zaalhockey en start van de veldtrainingen
We staan alweer aan de vooravond van Kerst. Inmiddels is de 1e seizoenshelft op het veld al weer afgelopen. Wat gaat de tijd toch snel voorbij. Bijna alle teams zijn inmiddels de zaal ingegaan en hebben er zelfs al een competitieronde opzitten.

De veldhockeytrainingen starten weer op vrijdag 31 januari. Hierover binnenkort meer.

De F-jes en 1e jaars E doen mee aan de midwintercompetitie. Alleen voor deze teams geldt dat er op vrijdag 24 januari getraind wordt.

Vincent Opgelder heeft het zaalstokje overgenomen van Andre Morees en is verantwoordelijk voor het zaalhockey. Hij wordt hier organisatorisch in ondersteund door Ewoud van Gellicum, Marije Hemmes, Lidewij Boogers en Paulien Schous. Marije en Lidewij hebben er enorm veel uren inzitten om zo veel mogelijk zalen te regelen, zodat teams genoeg kunnen trainen om beslagen ten ijs te komen. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met het veld waar wekelijks getraind wordt. Helaas hebben we een enorm zalen tekort in Noord-Holland, maar hebben de dames er voor gezorgd dat er zoveel mogelijk getraind kan worden. Vincent heeft er inmiddels een paar coachavonden opzitten en is nu verantwoordelijk voor alle trainingen in de zaal. Hij is vol enthousiasme begonnen en staat zelf ook heel veel uren in de zaal.

Zaalhockey is een absolute verrijking voor de veldhockeyer. Basistechnieken kunnen daar ideaal getraind worden en het feit dat je met minder man op het veld staat, zorgt voor meer balcontacten. Hopelijk heeft iedereen een mooie tijd in de zaal en staat iedereen eind januari te trappelen om weer op het veld aan de slag te gaan.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda