Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Spannende Districtskampioenschappen voor MA1, MB1, MC1 en JA1
Afgelopen zondag deden vier jeugdteams van Bloemendaal mee met de Districtskampioenschappen.

Podiumplek voor MC1
De meiden C1 begonnen goed in de eerste wedstrijd tegen Hurley: met de rust 2-1 voor. Helaas verloren ze de tweede helft waarna ze tegen Alliance moesten spelen voor de derde en vierde plek. Het was een zinderende wedstrijd. Na 37 minuten voor te hebben gestaan, scoorde Alliance toch waardoor de eindstand 2-2 werd. Op naar de shoot-outs! Deze werden uiteindelijk na een sudden death in het voordeel van Bloemendaal beslist. Een welverdiende plaatst op het podium voor de meiden onder de bezielende leiding van Carmel Bosch en Laurien Boot.

MA1 tweede van Noord-Holland
MA1 speelde de halve finale tegen de nummer 2 Hurley.  Na een vliegende start en prachtige velddoelpunten van Bloemendaal kwam Hurley sterk terug. De meiden hielden stand en plaatsten zich voor de finale tegen Pinoké met 6-5.
De finale eindigde in 4-4 waarna shoot-outs de beslissing moesten brengen. Pinoke wist een plek voor het NK te veroveren en MA1 heeft een mooi zaalseizoen
afgesloten met een prachtige tweede plek van Noord-Holland.

JA1
Dit jaar eindigde JA1 als tweede in de reguliere zaalcompetitie. Als enige jongensteam mochten zij meedoen met de Districtskampioenschappen. Ze hebben met het hele team gespeeld, dus dat was veel wisselen van samenstelling.
Tijdens de Districtskampioenschappen wonnen ze met 7-3 van Amsterdam, maar verloren ze helaas met 4-3 van Rood Wit. Dit resulteerde in een welverdiende derde plaats voor alle zestien mannen en enthousiaste coach Piotr.

De MB1 behaalde een vierde plaats op de districtskampioenschappen.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda