Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
NK zaalhockey: kom D1 en H1 zondag 9 februari aanmoedigen
Kom zondag 9 februari massaal D1 en H1 aanmoedigen tijdens de play-offs voor de Hoofdklasse Zaalhockey 2020-2021! De wedstrijden vinden plaats in het Topsportcentrum Rotterdam, vanaf 10.00 uur.


Zowel Damus 1 als Heren 1 is afgelopen weekend districtskampioen in de zaal geworden. Aankomende zondag spelen beide teams in Rotterdam het NK Zaalhockey. In totaal strijden 4 dames- en 4 herenteams om de landstitel. Deze wedstrijden dienen ook als play-offs, aangezien de 2 sterkste teams zich plaatsen voor de Hoofdklasse Zaalhockey 2020-2021. 


De dames moeten het opnemen tegen (in willekeurige volgorde) Pinoké D1, Ring Pass Delft D1 en Helmond D1. Heren 1 speelt tegen SCHC, Cartouche en Schaerweijde. 


De wedstrijden worden in 2 verschillende hallen gespeeld, waarbij onze dames en heren om beurten aangemoedigd kunnen worden. In de bijlage is het hele wedstrijdschema te vinden. De eerste wedstrijd begint om 10.00 uur en het programma duurt tot halverwege de middag. Het gehele wedstrijdprogramma is terug te vinden op de website van de KNHB


Komen jullie ook? 


 
Bijlage: Programma zondag 9 februari.png
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda