Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bezoek Wings en AngelWings aan Bazaar in Beverwijk

Terwijl de meeste AngelWings- en Wingsleden nog uit hun winterslaap moesten komen, of alweer op/naast het hockeyveld stonden, bracht een kleine groep leden op schrikkeldag, op uitnodiging van Suzanne Tromp, een bezoek aan de Bazaar in Beverwijk. Ondanks dat deze "markt” op maar een paar kilometer afstand van Bloemendaal ligt, waren de meeste aanwezigen er verrassenderwijs nog nooit geweest. 

Na ontvangst met een uitgebreide introductie en historische uitleg over de Bazaar door Suzanne en de huidige Algemeen directeur, George Zapantoulis, werden we rondgeleid door de hallen. Daarna werden we getrakteerd op een weldadige Afghaanse lunch. Tenslotte namen de leden van de gelegenheid gebruik om boodschappentassen vol te laden met verse, veelal internationale, delicatessen.

Het was al met al een zeer leuke en nuttige middag, zeker door de intensieve "begeleiding” van Suzanne, waardoor de AngelWings- en Wingsleden zonder uitzondering aangaven de "kanaalbarrière” in de toekomst zonder schroom te zullen nemen.

Suzanne en George, veel dank voor deze aangename middag.

Wings en AngelWings bestuur

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda