Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De Quiz, de online Toast en de felicitaties...
Veel felicitaties en mooie woorden op de online receptie op 26 april jl. ter gelegenheid van 125 jaar Hockeyclub Bloemendaal. Om ondanks de intelligente lock-down, met zoveel creativiteit en technisch vernuft, zo'n prachtig feestje te bouwen, is tekenend voor de levenslust van onze 125-jarige! 

De online receptie werd voorafgegaan door de Lustrum-quiz, gepresenteerd door Jeroen Bovelander, Ewout Pahud en Dames1-speelster Kim van Leeuwen. De deelnemers thuis konden zich achter hun pc of tablet stuk bijten op allerhande vragen over de historie van de club, over het dorp Bloemendaal en over andere clubs uit de regio. 

Daarna de online receptie, waar Burgemeester Roest een lange rij van sprekers opende met felicitaties voor de jarige club. Daarna volgden Erik Cornelissen, voorzitter KNHB, Marijke Fleuren namens de EHF, de jeugdleden Maes, Julie en Beer, Floris Jan Bovelander, Marco Moers namens hoofdsponsor ABN-AMRO, Glenn Schuurman, Sanne Caarls, Binck Paans van de G-hockeyers, voorzitter van de lustrumcommissie Chris van den Berg, Jelle Hangelbroek, voorzitter van het Jeugdbestuur, en Mathieu Emmen namens de driehoek. Tot slot mooie woorden en felicitaties van erevoorzitter Lo van Noordwijk, waarna gezamenlijk het glas werd geheven op een toast van voorzitter van de club Els van Mierlo. 

Dank aan allen die meegewerkt hebben aan het slagen van deze online missie! Frank van der Molen, Joyce del Prado, Ben van der Pol en Niels Olaf Bout hebben hier vele vrije uurtjes in zitten. Ook dank natuurlijk aan onze quiz-masters Jeroen, Ewout en Kim en verder iedereen die - door meedoen of meekijken - heeft bijgedragen aan een geslaagd online verjaarsfeest!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda