Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: trainingsschema jeugd t/m 12 juni
We zijn de afgelopen weken alweer redelijk gewend geraakt aan de ‘corona-trainingen’. Voor de DEF is er eigenlijk ook niet heel veel veranderd en loopt het heel soepel: iedereen weet inmiddels de looproutes naar de velden en er kunnen door deze kids gewoon duels gespeeld worden. Voor de ABC zijn de hockeytrainingen heel anders dan ze gewend zijn en voor hen is het wat lastiger; we proberen de trainingen zo uitdagend mogelijk te maken, maar het feit blijft dat het ontbreken van een partijtje een enorme teleurstelling is.  

We trainen nog drie weken door volgens het schema van de afgelopen twee weken. Iedereen blijft één training per week minder trainen dan ze normaal gewend zijn. Er zijn een paar kleine veranderingen. Deze zijn in het nieuwe overzicht (zie bijlage) geel gemarkeerd, kijk daar dus nog even naar. Vrijdag 12 juni is de laatste trainingsdag voor de gehele jeugd. 

Dat betekent ook dat ik zelf mijn laatste weken als TD van HC Bloemendaal in ga. Dat blijft een hele gekke gedachte, na acht jaar hier rondgelopen te hebben. Ik heb hier van kinds af aan gehockeyd en ging op mijn 17e voor het eerst training geven. 

Na tien jaar op andere clubs te hebben gewerkt, keerde ik negen jaar geleden als Coach van Damus 1 terug op HC Bloemendaal.  Na vijf jaar Damus 1 en acht jaar TD van de jeugd is het tijd voor een nieuw avontuur. 

Zoals jullie misschien al weten, verhuis ik naar de buren, waar een mooie nieuwe uitdaging op mij te wachten ligt. Het zullen een paar gekke laatste weken worden, zeker in deze coronatijd. Fijn natuurlijk om nog wel alle kids te zien, maar het ontbreken van de "normale” zaterdagen is nu gek, omdat ik veel mensen nu al maanden niet gezien heb.  

Bij deze wil ik iedereen met wie ik in de afgelopen jaren heb mogen samenwerken en alle andere mensen die in de afgelopen manier hun steentje hebben bijgedragen enorm bedanken. Vanaf volgend jaar zal ik gewoon als vader op de club rondlopen en hoop ik zo op persoonlijke wijze toch van veel mensen nog afscheid te kunnen nemen.  


Fijn weekend! 

Jorge Nolte
 
Bijlage: Trainingstijden tot 12 juni 2020.xlsx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda