Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Update: Jeugd t/m 18 jaar kan trainen zonder 1,5 meter
Donderdagmiddag werden wij compleet verrast door het nieuws dat alle kinderen tot en met 18 jaar weer trainingspartijtjes mogen spelen zonder de 1,5 meter afstand (zie  knhb corona update). Dat hadden we niet meer verwacht, maar het is natuurlijk mooi om het seizoen in ieder geval met normale trainingen te kunnen afsluiten. 

We hebben besloten om het huidige trainingsschema zo te laten, maar alle ABC trainingen duren nu 75 minuten (zie aangepast schema in de bijlage). Zo kan elk team extra lang partijvormen spelen. Dit geldt dus voor de laatste twee weken. De laatste trainingsdag blijft 12 juni.

Alle kinderen tot en met 18 jaar hoeven dus geen afstand meer te houden van elkaar op de club. Dit betekent dat de dug-out ook gewoon weer gebruikt kan worden. 

De regels die nog steeds gelden zijn:
-Alle kinderen blijven op 1,5 meter van alle trainers die ouder zijn dan 18 jaar!
-Alleen de trainers mogen de pilonnen en ballen met hun handen aanraken.
-Alle kinderen nemen een blauw en wit shirt mee. Er worden nog steeds geen hesjes uitgedeeld.
-Ouders zijn helaas niet welkom op het terrein.

We hebben besloten dat we op zaterdag 6 juni een 'trainingspartijtjes-dag' op de club organiseren voor de DEF jeugd. Binnenkort zal hier van alles over bekend gemaakt worden. Hier zal gelden dat de coaches welkom zijn op het terrein, maar helaas alle andere ouders niet.


Nog een fijn Pinksterweekend


Jorge Nolte
 
Bijlage: Trainingstijden 1 tot 12 juni 2020.xlsx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda