Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
In de zomer lekker blijven sporten? Probeer cricket!

De hockeytrainingen zijn voor dit seizoen helaas voorbij. Maar dat betekent niet dat je deze zomer helemaal niets aan sport kunt doen. Bij onze buren van Cricketclub Bloemendaal kan je de hele zomer drie keer in de week trainen en onderlinge wedstrijden spelen.

Zonder verplichtingen mag je een aantal keer meetrainen. Zo kan je kijken of je cricket ook een leuke sport vindt, want cricket en hockey kunnen heel goed naast elkaar gespeeld worden. De competitie wordt nooit op dezelfde dag gespeeld en de eerste wedstrijden beginnen eigenlijk pas als het hockeyseizoen bijna is afgelopen. Het cricketseizoen loopt namelijk van mei tot en met augustus. En vanaf zes jaar mag je al cricket spelen!

Wil je meedoen met de trainingen om cricket eens te ervaren neem dan contact op met [email protected] of kijk eens op de website voor trainingstijden en activiteiten www.ccbloemendaal.nl

Je kan natuurlijk ook altijd eerst een keertje komen kijken, er wordt elke dag tussen 15:45 uur en 20:15 uur getraind aan de Donkerelaan.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda