Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Jeugd-trainers stellen zich voor, strafcornertraining en coachavonden

De trainers voor komend seizoen zijn bekend! Hieronder stellen de trainers zich graag aan je voor. Eventueel afzeggen voor een training kun je dan rechtstreeks bij je trainer doen. De mailadressen en telefoonnummers kan je binnenkort in de HCB-app vinden of zullen worden gecommuniceerd aan alle teams door de groepsmoeders. Alle trainingstijden en velden vind je nog eens in de bijlage.

Maar eerst nog wat info over trainen in deze corona-tijden, de extra strafcorner-training en de komende coach-avonden.


Corona-maatregelen
Helaas hebben we nog te maken met het corona-virus. Daarom hebben we besloten dat we nog geen hesjes gebruiken bij de ABCD-jeugd. Ons verzoek is dat ieder kind een WIT & BLAUW shirt meeneemt naar de trainingen. Verder is het de bedoeling dat de kinderen goed de aanwijzingen op de club volgen (looproutes etc.) en na de training niet blijven hangen maar direct weggaan van de club. Lees hier alles over de corona-regels op de club. Probeer met zijn allen hier op te letten, zodat we hopelijk snel weer terug kunnen naar de oude situatie.

Strafcorner-training
Op maandagen van 19:15-19:45 uur is er ruimte voor breedte-teams om strafcorner- training te krijgen. Dat kan als individu of als team (max. 3 spelers). Aanmelden kan uitsluitend via de coach. De coach stuurt een mail met opgave van de namen van de kinderen die hiervoor in aanmerking komen naar [email protected]

Coach-avonden
De aankomende coach-avonden gaan plaatsvinden op maandag 14 september voor A+B coaches en woensdag 16 september voor C+D coaches.
Coaches: zet het vast in de agenda!

De trainers stellen zich voor

Ewout Pahud de Mortanges
Mijn naam is Ewout Pahud de Mortanges, 28 jaar en sinds dit seizoen verantwoordelijk voor de breedte-jeugd en -jeugdtrainers op de club. Het afgelopen seizoen heb ik mij vooral bezig gehouden met de jongste jeugd en meerdere topteams. Nu is het tijd voor een leuke en nieuwe uitdaging: het verbeteren van het breedte hockey. Ik vind het belangrijk dat alle teams evenveel aandacht krijgen en iedereen met veel plezier naar de trainingen komt. Daarnaast ben ik bezig om alle trainingen didactisch te verbeteren aan de hand van digitale oefenstof die ik alle trainers meegeef tijdens trainingen. Mijn emailadres voor opmerkingen, vragen en afmeldingen is: [email protected] Tot langs de lijn!


Sjoerd Wolters
Mijn naam is Sjoerd Wolters, 30 jaar en verantwoordelijk voor de opleidingsjeugd C1, D1, D2, 8E1 en 8E2. Ook ben ik coach van MB1 en verantwoordelijk voor Heppie Hockey op de vrijdagmiddag. Ik zou het mooi vinden als we kinderen plezier en vertrouwen kunnen geven in hun eigen capaciteiten en dat wij als trainers en coaches de kinderen zelfsturend krijgen. Tenslotte wil ik graag de focus leggen op breder/individueel opleiden.
Mijn emailadres is: [email protected]


Vincent Opgelder
Mijn naam is Vincent Opgelder. Ik ben verantwoordelijk voor de jongste jeugd, keepers en zaalhockey op de club. Ik ben vooral gefocust op basistechnieken tijdens trainingen voor de jeugd, immers een erg belangrijk thema. Verder ben ik hoofdcoach bij MA1 en assistent trainer bij Dames 1. Ik zal hierdoor veel tijd op de club doorbrengen! Tot snel op de club.
Mijn emailadres is: [email protected]


Piotr Mazany
Mijn naam is Piotr Mazany, 35 jaar en voor het tweede jaar op rij coach van de jongens A1. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Daarnaast ben ik hoofdcoach van HBR Heren 1, assistent-coach van het Poolse XI, trainer van een aantal jeugdteams en Heren 2 op HC Bloemendaal.


Mark Weber
Mijn naam is Mark Weber, 28 jaar oud en sinds dit jaar trainer en coach van JB1. Oorspronkelijk speelde ik bij de Reigers; via Hurley en Qui Vive ben ik nu terecht gekomen bij HC Bloemendaal. Het opleiden van ieder individu op zijn of haar eigen niveau vind ik een mooie uitdaging. Verde begin ik dit jaar ook nog als sleeptrainer voor de jeugd.


Rick Schrijvers van Zenden
Mijn naam is Rick Schrijvers van Zenden, 21 jaar en zal vanaf dit seizoen JC1 trainen/coachen en keeperstraining geven aan verschillende keepers. Hiernaast sluit ik aan bij de selectie van Heren 1 als tweede keeper. Ik vind het leuk om te zien dat alle leden van Bloemendaal met plezier naar de trainingen gaan.


Erwin van der Weijden
Mijn naam is Erwin van der Weijden, dit jaar voor het tweede jaar op rij coach van JD1. Ook coach ik al 4 jaar Dames 2 op Bloemendaal en geef ik de jongste jeugd en andere teams training. Ik probeer een training altijd uitdagend, leerzaam en leuk te maken. Daarvoor gebruik ik vaak veel verschillende spelvormen. 


Carmel Bosch
Mijn naam is Carmel Bosch, 21 jaar oud, speelster van Damus 1 (derde seizoen) en dit jaar ook coach van MD1. Voordat ik bij Bloemendaal speelde heb ik bij Hurley en Kampong in de Hoofdklasse gespeeld en de Nederlandse selecties doorlopen. Ik heb verschillende teams training gegeven en vorig jaar met veel plezier MC1 in de zaal mogen coachen. Naast hockey zit ik in het laatste jaar van mijn studie Econometrie aan de VU. Ik kijk enorm uit naar het komende seizoen!


Kees van Schieveen
Mijn naam is Kees van Schieveen en ik ben 27 jaar oud. Aankomend seizoen is mijn vierde jaar op Bloemendaal. Dit seizoen coach ik MC1 en zal ik een aantal uren breedte-training geven. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat alle kinderen met plezier naar de training komen en met hetzelfde gevoel weer naar huis gaan.


Siem Kors
Mijn naam is Siem Kors, 17 jaar oud en ik ga dit seizoen voor het eerst een team coachen. Ik geef al vijf jaar training aan de jeugd en vond het tijd voor een extra uitdaging. Zelf hockey ik al vanaf mijn zesde. Ik speel dit seizoen in het eerste team van HBS.


Luna Sluyts
Mijn naam is Luna Sluyts, ik ben 18 jaar. Ik heb 12 jaar op HC Bloemendaal gehockeyd. Ik heb de afgelopen jaren al training geven, nu heb ik een tussenjaar en geef ik veel training aan de breedte-teams en jongste jeugd.


Nick Schreuder
Mijn naam is Nick Schreuder, 27 jaar en keeperstrainer voor HC Bloemendaal. Ik geef dit seizoen training aan onder andere de keepers van de E6, E8, E8, JD1, MC1, MB1 en MA1. Al meer dan tien jaar beoefen ik het vak van keeperstrainer bij clubs zoals: BMHV, MHC Leusden, MHC Fletiomare, Erasmus Keepers Academy en Almeerse Hockeyclub. Persoonlijke ontwikkeling, hard werken en plezier hebben zijn sleutelwoorden voor mijn keeperstrainingen.


Catrin Rowland
My Name is Catrin Rowland, I was born in Wales and I studied Sports Coaching in University where I specialised in Hockey. Whilst at university I was also lucky enough to become the clubs chair lady and captain of our second team. This season at Bloemendaal I am one of the youth trainers, and I look forward to coming season!


Tycho Dekker
Mijn naam is Tycho Dekker, 26 jaar en wonend in Haarlem en geef sinds dit seizoen training op HC Bloemendaal. Aankomend jaar ben ik assistent-coach van JA1 en daarnaast geef ik training op de maandag en woensdag aan de jongste jeugd en de breedte. Hartstikke leuk om deel uit te maken van de trainers-staff van deze mooie ambitieuze club en ik zie ernaar uit om jullie als spelers/speelsters te begeleiden.


Philipien van Waveren Hogervorst
Mijn naam is Philipien van Waveren Hogervorst en ben 14 jaar oud. Ik zit nu in 4 havo van het Sancta Maria. Inmiddels zit ik in MB3 van HC Bloemendaal, maar ik ben als musje begonnen. Ik geef al 2 jaar hockeytraining bij IKKsport en nu dus ook een keer in de week aan MD6.


Dolf Cox
Mijn naam is Dolf Cox, 17 jaar, speel in de JA1 en ik zit in het Jeugdbestuur. Vorig seizoen heb ik training gegeven aan verschillende teams. Dit jaar coach ik met Hidde Wunderink J8E1. Ik heb erg veel zin om dit jaar de J8E1 nieuwe dingen te gaan leren en plezier te maken.


Bas Terheijden
Mijn naam is Bas Terheijden, 14 jaar oud. Ik ben dit jaar trainer bij HC Bloemendaal: ik zal iedere vrijdag JD5 training geven. Zelf hockey ik in JB1.
 
 
Emilie Notermans
Mijn naam is Emilie Notermans. Ik ben 13 jaar oud en speel in MB1. Ik ga dit seizoen samen met Eef van Weel M8E2 coachen. Het is voor mij een hele leuke en leerzame uitdaging.


Lise Hemmes
Mijn naam is Lise Hemmes, ik ben 16 jaar en ik speel in MA1. Ik train dit jaar twee breedte teams bij de jongens. Ik hoop dat ze van de trainingen leren en het daardoor leuk vinden om naar de trainingen en wedstrijden te komen. Ik zou het leuk vinden om verbetering bij alle jongens te kunnen zien.


Benjamin Frowein
Mijn naam is Benjamin Frowein en ik ben 15 jaar oud. Sinds vorig jaar geef ik training op de club. Ik vind het leuk om de kinderen hockeytips en -tricks mee te geven en de progressie te zien door het jaar heen. Bovenal vind ik het leuk om te zien dat de kinderen een leuke training hebben.


Hidde Wunderink
Mijn naam is Hidde Wunderink, ik ben 17 jaar oud. Ik hockey zelf al sinds de musjes bij Bloemendaal. Ik coach dit jaar J8E1. Ik ga er van uit dat het een heel leuk en leerzaam jaar voor ze wordt.


Joris Wunderink
Mijn naam is Joris Wunderink, 15 jaar en ik hockey zelf in JB2. Dit seizoen geef ik aan MC5 training. We gaan dit seizoen de techniek verbeteren en veel plezier maken.


Derk Bouwmeester
Mijn naam is Derk Bouwmeester, 15 jaar en ik speel sinds 5 jaar op Bloemendaal. Ik ben dit jaar coach van de J8E2 en geef daarnaast ook training aan andere teams. Ik denk dat het training geven en coachen ook een positieve bijdrage kan leveren aan mijn eigen ontwikkeling en zie dit zeker als een kans om mijzelf, maar vooral anderen, te helpen in hun ontwikkeling.


Lars Leistra
Mijn naam is Lars Leistra, 17 jaar. Vanaf aankomend seizoen ga ik samen met Tibbe Frank JC2 coachen. Dit is het tweede jaar dat ik training geef en mijn eerste keer dat ik een team ga coachen. Wij hebben als doel dat de jongens veel te leren, beter te worden en met plezier te kunnen hockeyen.


Ben Jessurun
Mijn naam is Ben Jessurun, 16 jaar en ik hockey al 11 jaar op HC Bloemendaal. Ik hockey nu in de JA1 en ben eerstejaars. Ik ga samen met Casper van der Veen de JD2 coachen, dit is mijn eerste coach jaar.


Kiet Citroen
Mijn naam is Kiet Citroen, ik ben 18 jaar oud en dit wordt het derde seizoen dat ik de breedte-jeugd training geef. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben op de training en door het seizoen heen een leuke groep vrienden vormen.


Casper van der Veen
Mijn naam is Casper van der Veen, ik ben 16 jaar oud en hockey in JA1. Ik coach dit jaar JD2 en dit is het eerste jaar dat ik zal coachen!


Eef van Weel
Mijn naam is Eef van Weel, ben 13 jaar oud en speel in MB1. Ik speel sinds de musjes bij Bloemendaal. Dit seizoen ga ik voor het eerst een team coachen, namelijk M8E2. Ik heb er super veel zin in.


Leonoor van Gellicum
Mijn naam is Leonoor van Gellicum, ik ben 14 jaar. Ik speel al sinds de musjes op de club en inmiddels in MB1. Vanaf dit seizoen ga ik ook coachen op de club, dit jaar bij M8E1.


Katerina Langedijk
Mijn naam is Katerina Langedijk! Ik ben 14 jaar en zit in de MB1. Ik heb nog bijna geen ervaring met coaching maar heb super veel zin om aankomend seizoen M8E1 te coachen; hopelijk gaan we er een leuk en leerzaam jaar van maken!


Tibbe Frank
Mijn naam is Tibbe Frank en ben 17 jaar. Dit jaar ga ik samen met Lars Leistra de jongens van C2 coachen. Ik heb al meerdere jaren training gegeven op Bloemendaal maar nog niet gecoacht. Het doel van het aankomende jaar is om met de jongens een geweldig seizoen te draaien en ieder naar een hoger niveau te brengen.


Gabriella Kruiswijk
Mijn naam is Gabriella Kruiswijk, 25 jaar en dit seizoen samen met Vincent Opgelder verantwoordelijk voor de musjes. Zelf heb ik van jongs af aan gehockeyd en ik geef inmiddels al weer een aantal jaar training aan de jongste jeugd en trimmers. Ik werk 5 dagen per week met kinderen en doe dat dan ook met veel plezier. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen plezier hebben in wat ze doen bij sport en daarbuiten! Voor afmeldingen of vragen kunnen jullie altijd mailen naar [email protected] Ook ben ik telefonisch bereikbaar via 06-23654112.


Lize Huibregsten
Mijn naam is Lize Huibregtsen en ik ben 17 jaar. Dit jaar train ik een aantal jongens breedte teams. Zelf hockey ik al sinds de musjes op Bloemendaal en speel ik nu in de MA1. Ik hoop dat iedereen met plezier naar de training komt en veel gaat leren. Je kan mij altijd aanspreken en tot snel op de club! 


Jim Roeland
Mijn naam is Jim Jim Roeland. Ik ben 15 jaar oud en coach dit jaar jongens 8e2. Ik hockey al 6 jaar in een eerste team van HC Bloemendaal en ben nu 2e jaars in JB1. Ik hoop vooruitgang te maken met het doorgeven van het plezier in hockey aan de jongens die ik coach.


 

 
Bijlage: trainingsschema 2020-2021.xlsx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda