Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: 'lekker rustig .....'
Vreemd was het. Een kick-off met alle jeugd maar zonder alle ouders. ‘Best wel lekker rustig zo. Volgend jaar weer?’ Je kon het gewoon hardop zeggen want er waren toch geen vaders en moeders die het konden horen. Maar we meenden er natuurlijk niks van. Al die ouders om een koffie mee te drinken, kennis mee te maken en de eerste wedstrijdjes van het seizoen mee te kijken, ik heb ze absoluut gemist. Hun kinderen leken daar overigens weinig last van te hebben. Die misten hooguit het gemak van ‘mag ik je Muspas even lenen?’ maar hadden verder gewoon lol met hun team. Blij weer op het veld te staan. Glimmende schoenen, kom maar op. Een stevige regenbui en een beperkt toegankelijk clubhuis werden dapper geïncasseerd. Een broodje kroket doet op zo’n moment ook veel.


Op zondag was het niet anders. Lekkere potjes hockey en briljante goals natuurlijk, maar niemand langs de lijn. En na afloop langs de aangewezen looproute ieder naar zijn eigen teamtafel voor een koud biertje, op gepaste afstand van de spits die even daarvoor nog werd omhelsd in het veld. Vanwege die briljante goal. Vreemd dus. Zeker.


Maar is het te doen? Zeker! En we hebben ook helemaal geen keus. Veel mensen hebben de afgelopen weken al hun tijd besteed aan het opstellen van protocollen, overleg met de gemeente, het berekenen van vierkante meters en het bedenken en uitzetten van logische routes. Nu is het aan ons om ons daaraan te houden. Waaraan precies? Aan afstand, aan registratie in het weekend en niet in het clubhuis blijven staan of zitten. Dat is alles? In grote lijnen wel ja. Lees het na op de site. Dan weet je het precies. En realiseer je vooral dat we, als we ons hier niet aan houden, risico lopen om te worden gesloten of in ieder geval om op een maximum aantal bezoekers te moeten gaan handhaven. En dat willen we nou juist voorkomen.


Daarom (met dank aan Jan): Mussen, even niet kussen. Maar verder van harte welkom!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda