Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dames 1 en Heren 1 spelen beiden uit

Eerder dit jaar pakten Dames 1 uit op Oranje Rood de eerste punten van het seizoen. In navolging van de dames gaan nu de heren in Eindhoven op jacht naar 3 punten, om zo hun ongeslagen status voort te zetten in de Tulp Hoofdklasse Heren, de wedstrijd start om 14.45 uur. 


De dames gaan om 12.45 uur op bezoek bij Laren dat vorige week pas hun eerste overwinning boekte op de nog puntloze hekkesluiter Victoria. Het zal voor onze Damus een cruciaal duel zijn om aansluiting te vinden met de stevige middenmoot in de Dames Hoofdklasse. 


Op hockey.nl en eyecons.com kunt je Dames 1 en Heren 1 volgen via livestreams. Aan de kwaliteit van de livestreams wordt nog altijd gewerkt. De automatische camera‚Äôs registeren bijvoorbeeld de strafcorner nog niet goed, omdat er dan ook veel spelers op de middellijn staan. Normaal worden die fouten er in de testfase uitgehaald, maar die periode wordt overgeslagen om het publiek dat niet meer welkom is langs te lijnen, toch hockey aan te bieden. 


Samenvattingen van alle wedstrijden in de Hoofdklasse zijn zondagavond te zien op hockey.nl en eyecons.com. En de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 kunnen natuurlijk ook op Bloemendaal TV worden bekeken via onze app en de website.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda