Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Dames 1 speelde gisteravond 8 oktober 2020 een wedstrijd in de strijd om de Goldcup. Het zou geen gemakkelijke wedstrijd worden, want de dames van Amsterdam kwamen voor de tweede keer dit seizoen op bezoek.

Eerder werd het in de competitie 0-5 en ook gisteravond begon Amsterdam beter aan de wedstrijd. Amsterdam nam een 0-2 voorsprong, maar onze Damus knokte terug en maakten de 1-2.

In de rust krijgen de dames te horen dat ze zichzelf misschien wel een beetje te kort doen. Assistent-coach Diederik van Weel geeft aan dat ze best wat meer lawaai mogen maken en dat ze met overtuiging moeten spelen. 

Met nog wat aanvullende tactische bagage gaan de dames weer het veld in. Dames 1 speelt bij vlagen prima, maar toch is het Amsterdam dat toch nog drie doelpunten maakt. Bloemendaal scoort ook nog een keer, zodat de einduitslag op 2-5 wordt bepaald.

Onze Damus zijn uitgeschakeld in de Goldcup en dat is natuurlijk zonde. Toch heeft ieder nadeel ook een voordeel, de focus kan 100% op de competitie! Zondag aanstaande speelt Dames 1 om 12.45 uur de hele belangrijke competitiewedstrijd, uit tegen Laren.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda