Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Herfstkampioenen en positiviteit breedtejeugd

De eerste periode zit erop en we kunnen terugkijken op een succesvolle en geslaagde periode. Zoals iedereen heeft gemerkt is er veel veranderd in de breedte, veel nieuwe jeugd, nieuwe trainers, vaste oefeningen tijdens trainingen en veel positiviteit rondom de velden. Er komen meer leuke activiteiten aan zoals tactische thema avonden voor de ABCD teams en andere activiteiten, waar we nu mee bezig zijn en later over wordt gecommuniceerd.

Veel breedte teams hebben goed gepresteerd op de zaterdag. Het is super leuk om te zien dat kinderen en coaches feedback komen vragen aan de trainers wat zij beter kunnen doen in de wedstrijden.


Felicitaties aan alle herfstkampioenen van de voorcompetitie!

Jongens A2 eindigde ongeslagen bovenaan, en wonnen hun laatste wedstrijd met 5-6 uit op Rood Wit. Ook jongens B2 staat nu eerste en zijn dus herfstkampioen, maar de poule loopt nog tot de winterstop. Blijven ze bovenaan staan? Zet 'm op!


Jongens B3 bleek iets te hoog ingedeeld, maar uiteindelijk wonnen zij hun laatste thuiswedstrijd overtuigend van Castricum JB1. Jongens D6 won alle wedstrijden in de voorcompetitie, waarvan 1 op natuurgras! Meisjes A2 is een super hecht en fanatiek team wat goed speelt en zelf conditietraining wil. Meisjes B2 wordt getraind door Catrin Rowlands, trainster uit Wales en Pien Molenaar uit Damus 1 en werden eerste in de poule. 


Meisjes C6 speelde hun laatste wedstrijd in de stromende regen gelijk tegen Purmerend en dat maakte hen uiteindelijk herfstkampioen!


Geniet allemaal van de herfstkleuren rondom de club, de herfst gaat nu echt beginnen. Ik kijk uit naar de volgende periode die al weer start op maandag 19 oktober.

Tot langs de velden

 

Ewout Pahud de Mortanges

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda