Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Nuttige punten en leuke details

Zowel in de Hoofdklasse Dames als in de Tulp Hoofdklasse Heren was het voor Bloemendaal een goed weekend. 


De Damus moesten op bezoek bij Laren en bij een overwinning zet de ploeg een goede stap naar de middenmoot in de hoofdklasse. Ondanks het feit dat Dames 1 het beste van het spel heeft, blijft het lang 0-0. ‘Doordat we de goal niet maken, blijft het te spannend’ geeft coach Jeroen Visser aan. Een benutte strafbal van Demi Hilterman bezorgde Bloemendaal toch de belangrijke drie punten. 


‘Ook na de 0-1 hebben we nog veel goede kansen op 0-2 gehad en dus verdiend gewonnen’, aldus een tevreden coach Jeroen Visser.

 

De heren moesten een eind verder reizen voor hun uitwedstrijd tegen Oranje Rood. De reis bleek niet tevergeefs, want Heren 1 blijft ook na zeven speeldagen zonder puntenverlies en zet zo de goede reeks van totaal 24 duels ongeslagen in de Tulp Hoofdklasse Heren voort. Leuk om te vermelden is dat bij Heren 1 de openingsgoal werd gemaakt door de 18 jarige Sam Figge en de vijfde door de 16 jarige Casper van der Veen. Voor beide 'mannen' was het hun eerste competitie doelpunt voor de hoofdmacht, gefeliciteerd! 


Wat ook heel lang geleden is en misschien zelfs wel nooit gebeurd, is dat Dames 1 en Heren 1 opgeteld nu de meeste punten in de hoofdklasse hebben. Met totaal 30 punten hebben wij er 1 meer dan Den Bosch en 2 meer dan Amsterdam.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda