Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Jeugdzaken tot en met de kerstvakantie
Het hockeyseizoen was net lekker op gang. Hoewel veelal zonder publiek, er werd wel competitie gespeeld. En bij de jeugd werd er over de gehele linie niet alleen goed gehockeyd, het was vooral leuk.

De laatst gespeelde competitiewedstrijd is inmiddels al zo'n 5 weken geleden. Inmiddels spelen we sinds 24 oktober elke week een thuiswedstrijd, tegen elkaar. En, eerlijk is eerlijk, hockeyen zonder competitie blijft een beetje behelpen. Toch doen we het, en ik moet zeggen, het is leuk! Op zaterdag qua aantal wedstrijden is het een volle bak, en op zondag tot een uur of 13:00 uur met de E en F jeugd ook. Het is duidelijk te zien dat iedereen (coaches, managers, scheidsrechters én spelers) probeert er het beste van te maken, en dat de kinderen plezier hebben. Er wordt gestreden, geleerd, gelachen, gebaald. Toch bijna net als een gewone zaterdag, behalve dan de limonade, de tosti of het zakje snoep..

Helaas zijn er op de club ook (familie van) kinderen en coaches die geveld zijn door het coronavirus. Ik wens hen en hun familieleden die thuis in quarantaine zitten, heel veel sterkte met het herstel en hoop hen snel weer op de velden te ontmoeten!

Deze week heeft de bond laten weten er vooralsnog vanuit te gaan dat de reguliere competitie in januari of februari hervat kan worden. De geplande midwintercompetitie, die in januari en februari plaats had moeten vinden, gaat dan ook niet door. Zie hier het bericht van de bond.


Ons programma tot en met december 2020

Onderlinge wedstrijden
We blijven onderlinge wedstrijdjes spelen tot en met het weekend van 28/29 november. Op dit moment wordt het schema voor de laatste drie weekenden gemaakt en dit zal uiterlijk de woensdag vóór de speeldag op de site en in de HCB-app verschijnen.  Uiteraard proberen we voor elk team interessante of leerzame wedstrijden te organiseren. Meestal lukt dat, soms niet, en een enkele keer passen we het schema waar nodig en mogelijk aan. Best een karwei overigens, voor de trainingscoördinatoren, maar ook voor het wedstrijdsecretariaat (dank, Erika en Theda!).

Trainingen
We blijven trainen tot de kerstvakantie, dat wil zeggen tot en met vrijdag 18 december. In de laatste twee weken vanaf maandag 7 tot en met vrijdag 18 december zal een aangepast trainingsschema gelden: alle teams trainen een keer minder dan gebruikelijk (de teams die nu 1x per week trainen blijven dat doen), en voor de breedte teams in de ABCD-jeugd zullen instuiftrainingen georganiseerd worden. De 8E en de D-jeugd zal vanaf 23 november naast de veldtraining ook nog een keer per week in de zaal trainen. 
Schema's volgen via de site en de app.

Kickboksen
Er zullen voor de breedteteams in de B-jeugd (totaal 6 keer) kickbokslessen plaatsvinden tot en met 3 december.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie (van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari) is er geen
hockey.

Programma vanaf januari 2021
Wat en hoe we het in januari gaan doen weten we nog niet. Een en ander hangt uiteraard ook af van de overheidsmaatregelen en die van de bond.

En verder
Voortdurend blijven we kijken wat kan, wat mag, wat niet mag (zoals het C-feest dat in november gepland stond), wat leuk is om te doen, en wat niet. Suggesties zijn uiteraard welkom! En omdat we elkaar niet kunnen treffen op de club, aarzel vooral niet om één van ons te bellen, mailen of op anderhalve meter aan te schieten, of bespreek het met een groepsmanager.


Mede namens Ewoud van Gellicum, Brigje Willems, Lot van Foreest en de
trainingscoördinatoren Diederik van Weel ([email protected]), Ewout Pahud
([email protected]), Sjoerd Wolters ([email protected]) en Vincent Opgelder ([email protected]),


Lara Frank
Bestuurslid Jeugd
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda