Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Hockey in de winterkou
Het is natuurlijk heel fijn dat, ondanks de lock-down en alle maatregelen, wij met de jeugd nog steeds mogen hockeyen. We willen dit dan ook op de meest verantwoorde en best mogelijke manier doen.

Voor ons als club is het ook anders dan anders. Normaal gesproken staan we nu allemaal in de zaal, maar nu opeens toch in januari op het veld. Dat brengt nieuwe situaties met zich mee.

Wij willen daar over graag wat duidelijkheid scheppen.

- in verband met de kou is het voor alle kinderen verplicht om in een lange broek naar trainingen te komen. Tijdens de training mag deze eventueel uit, maar ook na de training moeten de kinderen deze weer aantrekken.
- voor jeugd t/m 9 jaar vervallen in principe de trainingen rond en onder de 4 graden, waarbij we ook vooral kijken naar de gevoelstemperatuur.
- overige trainingen kunnen ook komen te vervallen ivm het opvriezen van de kunstgrasvelden. Als dit zo is, wordt dit via de groepsmoeders en social media bekend gemaakt.

We kijken per dag en per dagdeel wat wel en niet door kan gaan en zullen dit op tijd communiceren, zodat niemand voor niks naar de club hoeft te komen. Hou op dagen dat je kind traint graag zelf ook de informatie in de gaten. 

Wij hopen dat bovenstaande wat duidelijkheid geeft in de komende periode.

TC Bloemendaal
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda