Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dubbel winst voor D1 en H1
Bloemendaal versloeg vandaag twee clubs uit het Amsterdamse bos.


In verband met het aankomende winterse weer speelden zowel Dames 1 als Heren 1 op deze zaterdag al hun competitiewedstrijden. Nog geen weeralarm, maar koud was het al wel! 


Voor Heren 1 klonk het fluitsignaal om 12 uur in een leeg Wagener stadion. Jorrit Croon zocht meteen het Amsterdamse doel en zette met een goed, maar weliswaar niet benut, schot direct in de eerste minuut de toon. Florian Fuchs opende de score na een kwartier, met een ietwat gelukkig schot uit de lucht. Tim Swaen maakte de 0-2 vanuit een strafcorner aan het einde van het derde kwart. Bloemendaal was gedurende de hele wedstrijd sterker dan de tegenstander, maar door een fraaie sleeppush vanuit een strafcorner wist Valentin Verga de 1-2 te maken. Zou Amsterdam dan toch nog kans maken op winst? Nee, want met nog 2 minuten speeltijd op de klok scoorde Yannick van der Drift de 1-3. Daarmee was ook vandaag de zege voor Bloemendaal een feit. 

Op het moment dat Heren 1 zo ongeveer hun derde kwart in ging, begonnen onze  Damus op 't Kopje aan hun wedstrijd tegen Hurley. Kim van Leeuwen en Wietske de Ruiter verzorgden bij deze wedstrijd het commentaar. Zij zagen dat Demi Hilterman vrij vroeg in de wedstrijd, vanuit een strafcorner de 1-0 maakte. Later in de wedstrijd volgde een tweede goal van Lili de Nooijer. Een overtreding in de eigen cirkel leverde een strafbal op voor Hurley, die heel goed en via de paal werd tegengehouden door Danique Visser. Hurley wist uiteindelijk toch nog te scoren, maar de winst was voor de Damus: 2-1! Foto: Koen Suyk
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda