Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Maak je eigen inhaalslag: Gratis webinars door powervrouwen
Hopelijk verkeerd iedereen in goede gezondheid en is opgeladen voor een nieuw jaar. Helaas is het de komende tijd nog steeds niet mogelijk om op het veld te staan voor sommigen maar met het hockey op een laag pitje krijg je komende weken een extra dosis inspiratie én motivatie gewoon vanaf thuis! Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip op de bank met je laptop en tune in voor powervrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken. Hoe je een ster wordt in onderhandelen (handig!), je als sporter de ballen hoog houdt en je de ‘just do it’-mentaliteit eigen kunt maken.
Schrijf je snel in en maak je eigen inhaalslag. Ben je er ook bij?

Waarom is dit webinar?
Wereldwijd is de verhouding man/vrouw in de sport ongelijk. Binnen het hockey zie je bij clubs ook verschillen op niveau van salarisschaal, bestuur, commissie, coaches etc. Omdat deze professionals niet altijd kunnen rondkomen van hun sport, staan sommige vrouwen voor een enorme uitdaging: hockey combineren met een druk leven naast het veld. We bieden daarom trainingen, workshops en cursussen, zodat speelsters en teams zich kunnen ontwikkelen op het gebied van hun maatschappelijk carrière en persoonlijke groei. Alle webinars zijn erop gericht dat je bewust wordt van je natuurlijke talenten en hoe je deze weet te verbeteren of weet om te zetten. Zo maak je zelf je eigen inhaalslag! Omdat we daadwerkelijk voor de inhaalslag staan hebben we deze webinars aan sprekers gekoppeld die hier zowel op sport, sociaal, zakelijk en werkniveau verstand van hebben zodat iedereen binnen ABN AMRO clubs kan deelnemen (jong, oud, man en vrouw), dus jij ook!

Het programma

Zondag 14 februari 2021 om 17:00 uur
Cathelijne Blok 'Maak je eigen verhaal visueel'
Cathelijne is een Creatieve duizendpoot en journalist. Ze is oprichtster van het online & offline feministische kunstcollectief ‘TheTittyMag’. Daarnaast heeft ze ervaring als (eind)redacteur/ regisseur van meerdere BNN/VARA – producties en schrijft ze columns voor o.a. Cosmopolitan, maakt ze de Parool podcast ‘Ik Zag Iets Moois’ en is ze bezig met een NPO3 serie over feminisme samen met journalist Milou Deelen. Leer in deze empowerende workshop verschillende manieren van kijken. Cathelijne Blok neemt je mee langs prikkelende voorbeelden en past een speciale techniek van Visual Thinking toe.

Dinsdag 16 februari 2021 om 20:00 uur
Ginger de Weert 'Zo speel jij je eigen spel'
Ginger: de topsporter die weet hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren.

Dinsdag 23 februari 2021 om 20:00 uur
Merel van der Wouden 'Onderhandel en krijg wat je wilt'
Merel is onderhandel expert en veelgevraagd spreker. You don't get what you're worth, you get what you negotiate, is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig! Voor contractgesprekken of zakelijke afspraken een must have om deze learnings te hebben.

Dinsdag 12 maart 2021 om 20:00 uur
Shenin Lebrun 'Just do it, en maak je grote dromen waar'
Shenin  is de 'hustle' queen en pratices what she preaches. Ze werkt bij NIKE, produceert haar eigen films (te vinden op Netflix en Videoland) en runt een consultancy. Hoe je dromen waar maakt, niet op geeft. Gebruik deze inspiratie voor op of naast het hockeyveld.

Pak dus nu je kans en schrijf je in via deze link!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda