Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
ICT-specialist Provide kiest voor HC Bloemendaal

Een nieuwe sponsor voor het eerste Damesteam van hockeyclub Bloemendaal. Met trots is het logo van ICT-specialist Provide vanaf nu en ook komend seizoen te zien op de shirts van het succesvolle Dames selectieteam. Hiermee biedt Provide zekerheid, ook in onzekere (corona-)tijden.

 

Provide gelooft in de visie van de hockeyclub. "Als bewoner van Bloemendaal heb ik de club leren kennen als een gezellige familieclub waar recreatief hockey hand in hand gaat met tophockey. Plezier staat in ieder team voorop en talenten krijgen volop kansen om zich op de lange termijn te ontwikkelen. Wij delen deze visie en verbinden ons daar graag aan,” reageert Mike Dawud, CEO van Provide.

 

De oplossingen van Provide bieden een stukje zekerheid in de complexe wereld van ICT-systemen. "Betrouwbaarheid, service en deskundigheid. Dat zijn onze kernwoorden. Juist in onzekere tijden is er meer behoefte aan zekerheid. Wij dragen hier graag aan bij in de vorm van het sponsorship. Vanaf het komende seizoen 2021/2022 ook als hoofdsponsor van het Damesteam. Dat is de zekerheid van Provide,” aldus Mike Dawud.

 

Zekerheid
Pepijn Post, bestuurslid Tophockey & Sponsoring van HC Bloemendaal bevestigt deze woorden. "Met de huidige resultaten van onze dames en de vooruitzichten voor de lange(re) termijn is het plezierig dat Provide ons deze zekerheid biedt. Ook het vertrouwen en de betrokkenheid vanuit Provide zal bijdragen aan een succesvolle samenwerking. Daarnaast zijn wij natuurlijk enorm blij dat wij door deze support van Provide verder kunnen bouwen aan de ontwikkeling van het team en de jonge talenten.”

 

Over Provide
Provide ontwerpt en levert flexibele ICT-systemen. Zij geloven dat ICT net zo vanzelfsprekend moet zijn als water uit de kraan. Daarom creëren ze oplossingen waar organisaties volledig op kunnen vertrouwen. Solide, onzichtbaar, veilig en flexibel. Al meer dan 20 jaar zetten zij zich in voor de meest veeleisende opdrachtgevers. Van gemeentes tot banken, van groothandel tot productiebedrijven, van kleine tot zeer grote organisaties. Met ruim 100 bevlogen en toegewijde IT-specialisten wordt de lat elke dag een stukje hoger gelegd. Vraagstukken waar geen pasklare oplossing voor is; daar bijten de specialisten zich in vast. Provide ziet kansen, waar anderen stoppen. Zo wordt voor elke situatie – hoe complex ook – een naadloze oplossing gecreëerd.

 

Foto: Mike Dawud, CEO Provide, en Sanne Caarls, captain HC Bloemendaal Dames 1, tonen vol trots het nieuwe shirt

Koen Suyk©

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda