Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De jeugd start woensdag 17 feb met trainingen

Goed nieuws, de jeugd trainingen gaan weer beginnen!


Er wordt hard gewerkt de velden sneeuwvrij en weer bespeelbaar te maken. In principe starten we dan ook vanaf aankomende woensdag 17 februari weer met de trainingen - als de velden inderdaad helemaal sneeuwvrij zijn. We zullen dan trainen op woensdag, donderdag en vrijdag volgens het avondklok schema (zie bijlage).


Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is helemaal vrij, dus geen trainingen en geen wedstrijden. In de weekenden van 20 en 21 februari, alsook het laatste vakantieweekend van 27 en 28 februari wordt niet gehockeyd. 


Na de voorjaarsvakantie

Na de voorjaarsvakantie beginnen op maandag 1 maart de jeugdtrainingen weer, maar let op: vooralsnog wel volgens het avondklok schema. Vanaf woensdag 3 maart hanteren we het volledige trainingsschema MITS de avondklok er af gaat. Dat houdt ook in dat de trainingen op veld 3 en 4 weer zullen worden hervat.


En hoe dan verder in de weekenden?

Op zaterdag 6 en zondag 7 maart hervatten we de onderlinge jeugdwedstrijden. Dit zullen we weer 4 weekenden zo organiseren. De indeling van deze vier wedstrijden wordt bekend gemaakt in de voorjaarsvakantie.


De Musjes en Heppie Hockey

De Mussen starten op woensdag 3 maart en Heppie Hockey begint weer op vrijdag 5 maart. 
 
 

 
Bijlage: Avondklok schema jeugd_v1(1)(1).xlsx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda