Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heren 1 wint eindelijk uit bij Rotterdam
Voor Heren 1 stond de lastige uitwedstrijd op het programma tegen Rotterdam, dat weliswaar op gepaste achterstand, tweede staat in de Tulp Hoofdklasse Heren. 

Heren 1 had al sinds 12 november 2008 in de reguliere competitie, uit niet meer gewonnen van Rotterdam, dus het werd tijd dat nu maar eens wel te doen. De ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en lieten bij vlagen prachtig hockey zien. 

Het was uiteindelijk de thuisploeg die via een strafcorner van Jeroen Hertzberger, op voorsprong kwam. Hij kreeg even later zelfs via een strafbal nog een grotere kans, maar Baas pakte de bal met een fantastische redding. 

Met een aantal schitterende aanvallen bleef Heren 1 aandringen en ging op zoek naar de 1-1. Deze werd uiteindelijk gemaakt uit een strafbal door Arthur van Doren, hij wel! Bloemendaal had het betere van het spel in het laatste kwart, maar de wedstrijd leek toch op een gelijkspel uit te draaien. 

Maar dan is er altijd nog Roel Bovendeert, die als een duveltje uit een doosje, vlak voor tijd de 1-2 binnentikte! 

Eindelijk winst dus voor de mussen, sinds 12 november 2008. Maar belangrijker nog, soeverein en nog zonder puntverlies, aan kop van de Tulp Hoofdklasse Heren met 11 gespeeld, 33 punten.

Fot: Koen Suyk
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda