Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Informatie trainingen jeugd

Graag willen we jullie allemaal weer even op de hoogte brengen van de nu relevante informatie voor de komende weken voor alle jeugdteams. We gaan weer met stick en bal aan de slag!


De trainingen 

Helaas hebben we nog steeds te maken met de avondklok, dus vanaf maandag 1 maart starten alle jeugdteams volgens het bekende avondklok-trainingsschema. De enige uitzondering daarop is dat zowel meisjes als jongens D1 en D2 vanaf 1 maart, net als de eerste teams van de ABC-jeugd, 2x per week gaan trainen.


Zodra de avondklok eraf gaat, gaat per direct het volledige trainingsschema in. Dat betekent dat ook de trainingen na 16.45 uur op veld 3 en 4 dan ook weer van start zullen gaan. Nadere informatie daarover volgt later.

De wedstrijden op zaterdag 

Vóór zondag 28 februari staat het programma voor de komende vier weekenden (dus weekend van 6, 13, 20 en 27 maart) in de HCB-app. Wederom onze dank aan het wedstrijdsecretariaat, want dat is voor Theda en Erika iedere keer weer een enorme klus!

De technische commissie (TC) heeft geprobeerd om zoveel mogelijk leuke en uitdagende onderlinge wedstrijden te organiseren.

We houden de moed erin, zeker nu de lente eraan komt!


 

 

 
Bijlage: Avondklokschemajeugdv3.xlsx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda